Az alábbi közlemény olvasható a Rádió 451 facebook oldalán:

Kedves Hallgatóink!

A Rádió451 egy időre nem lesz hallható, a sugárzás ezen a frekvencián megszűnik.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy “iskola rádióból” egy valódi rádió alakult ki, mely eredményt a hallgatottsági adatok is alátámasztják. Sokan megszerettek bennünket, mely legfőképpen a fáradhatatlan kollégáknak, szerkesztőknek köszönhető, akik energiát nem kímélve keresték a közönség óhajait, vágyait és végül meg is találták azt.

Köszönöm minden egyes kollégának, hallgatónak, Facebook olvasónak, kommentelőnek, betelefonálónak, minket elutasítóknak és minket szeretőknek, hiszen mindenki hozzátett ahhoz, hogy fejlődjünk, tanuljunk.

Külön köszönet jár Bozó Zoltánnak, aki a rádió megalapításában nagy szerepet vállalt és ugyancsak külön köszönet jár Szirbik Imre polgármester úrnak, aki idővel elfogadta és támogatta is jelenlétünket. Nélkülük nem jött volna létre ez a produkció, köszönöm szépen!

Kiemelt köszönet és elismerés jár Molnár Balázsnak és csapatának, akik egy frenetikus rádiót hoztak létre, egy mesterművet tettek le az asztalra, azaz szórtak ki az éterbe. Jól szólt, MolnárBé! Remélem fogunk még együtt dolgozni, egymásról hallani…

Legvégül minden általunk megbántott embertől bocsánatot kérek magam és Kollégáim nevében is, rossz szándék biztosan nem vezérelt bennünket sohasem.

Kedves Mindenki!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Muhari Márton

Ps: A Facebook oldalunk nem szűnik meg, hírekkel, újdonságokkal fogunk szolgálni, egy ilyen jó közösséget bűn lenne feloszlatni

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás

Előző cikkVíz alatt, víz felett
Következő cikkA RÁKÓCZI APRÓDJAI elnevezésű gyermekfelügyeleti tábor második hete is programok…