Kezdőlap Könyvtár Az Együtt Szentesért Egyesület és a Szentes Városi Könyvtár tisztelettel meghívj…

Az Együtt Szentesért Egyesület és a Szentes Városi Könyvtár tisztelettel meghívj…

83


Az Együtt Szentesért Egyesület és a Szentes Városi Könyvtár tisztelettel meghívja Önt és kedves Családját, Barátait 2019. május 22-én (szerdán) 18 órára a Szentes Városi Könyvtárba (Kossuth utca 33-35.), ahol az Arcképek Szentesről című sorozat keretében bemutatkozik Csányiné dr. Bakró-Nagy Veronika a Szentes Városi Tanács, majd a Polgármesteri Hivatal volt munkatársa, aljegyző.

1972-ben Csongrádon a Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskolában érettségizett, majd 1977-ben Szegeden a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jog-tudományi Karán jogi doktori oklevelet szerzett. A jogi szakvizsgát 1994-ben tette le.

A Szentes Városi Tanácsnál 1977-ben kezdett dolgozni, először a Pénzügyi-, a Terv és Munkaügyi-, majd az Igazgatási- illetve a Műszaki Osztály ügyintézőjeként. 1989-ben kinevezték a Termelés- és Ellátás-felügyeleti Osztály vezetőjévé.

1992-től a Csongrád Megyei Munkaügyi Központ Szentesi Kirendeltségének elemzője volt, majd 1995-ben a hivatalhoz visszakerülve a Közigazgatási Osztály vezetője lett, és kinevezték a város aljegyzőjévé.

Munkaköri feladatain túl számos hagyománnyá vált kezdeményezése volt, mint a „Karácsonyi Vásár”, a „Közbiztonsági Nap”, vagy a „Nagymamák Tavasza”.

2017-ben nyugdíjba vonulása alkalmából megkapta a Csongrád Megye Közigazgatásáért Díjat, Szentes Város Képviselő-testülete pedig példamutató közszolgálati tevékenysége és emberközpontúsága elismeréseképpen a Dr. Csergő Károly Emlékéért Díjat adományozta számára.
Forrás