Itt van a nyár, a fesztiválok, falunapok és különböző szabadtéri rendezvények időszaka. Az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred toborzással foglalkozó katonái igyekeznek minden alkalmat kihasználni, hogy bemutassák hivatásukat. Ők azok, akik az év ezen időszakában szinte minden hétvégén azon dolgoznak, hogy megismertessék a katonai hivatást a fiatalokkal. Lehetőséget biztosítanak, hogy a rendezvényeken a katonai pálya iránt érdeklődők kipróbálják a műszaki ezrednél használt technikai eszközöket és külön felkérésre zacskózott, hűtött ivóvizet is biztosítanak a látogatóknak.
A felszerelések és eszközök bemutatása mellett tájékoztatják az érdeklődőket a katonai életpálya nyújtotta lehetőségekről, az önkéntes, hivatásos és szerződéses állományba vétel feltételeiről és a jelentkezés módjáról. A toborzók kitartó munkájának köszönhetően már másfél éve folyamatosan növekszik a műszaki ezred állománya.
Azonban még mindig keresünk faipari szakmunkás, villanyszerelő, gépész, kovács végzettséggel rendelkező munkavállalókat. Folyamatosan várjuk C és E kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők, műszakigép kezelők, útépítők, hídépítők, logisztikusok, búvárok és szerelők jelentkezését.
Amennyiben kedvet kaptál és jelentkeznél katonának, az alábbi elérhetőségeken megteheted:
Magyar Honvédség
Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság
2. Toborzó és Érdekvédelmi Központ
Cím: 6724 Szeged, Dr. Boross József u. 5.
Levelezési cím: 6724 Szeged Pf. 377
Telefon: HM: 02 (42) 1011; városi: 06 (62) 554-070
Fax: HM: 02 (42) 1008; városi: 06 (62) 554-078
E-mail: csongrad.toborzo@mil.hu

Magyar Honvédség
37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred
Cím: 6600 Szentes, Csongrádi út 108.
E-mail: muszaki.ezred@regiment.hu

LEGYÉL TE IS 37-ES!
Forrás

Előző cikkKerékpárosoknak, túrázóknak ajánljuk!…
Következő cikkGyermekfelügyelet folytatás…