Kezdőlap Egyéb Gyermekek világnapja gálaműsor…

Gyermekek világnapja gálaműsor…

561

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2017/9/gyervilnap.htm

2017. szeptember 29-én került sor az Árpád Szabadidős Sportklub szervezésében a világnapra megemlékező gálaműsor a Ifjúsági Házban.

Szirbik Imre polgármester köszöntötte a gyermekeket és szüleiket, akikről tudjuk, hogy a jövő zálogai, vágyaink és álmaink megtestesítői. Érzékeny, fondorlatos kis emberkék, akik pontosan tudják, hogy a szülői szeretet végtelen és kiapadhatatlan, szerencsés esetben pedig elkíséri őket a felnőtté válás útján. Kovács János a művelődési, ifjúsági és sportbizottság elnöke, mint gyakorló apuka mindig is reménnyel nézett a gyerekekre. A remény az álom megtestesítője és természetes, hogy minden szülőnek a saját gyermeke a legügyesebb, a legjobb és a legszebb – és ez így is van rendjén.

Hanti Vilmos a Magyarországi Gyermekbarátok Mozgalom elnöke is megtisztelte a rendezvény. Beszédében felhívta a gyermekek figyelmét, hogy legyenek sokáig gyerekek, és ha felnőnek teremtsék meg ugyanazt a felhőtlen gyermekkor, amelyet ők kaptak szüleiktől.

A rendezvényen több óvoda és iskola csoportjai léptek fel, majd a Széchenyi-ligetben található Gyermekbarát emlékműnél gyertyagyújtással és koszorúzással emlékeztek meg a világ tragikus sorsú gyermekeiről.

A rendezvényről további részleteket a hétvégén megjelenő Szentesi Életben olvashatnak!
Forrás