Kezdőlap Egyéb Közlekedésbiztonsági vetélkedő a Gödörben…

Közlekedésbiztonsági vetélkedő a Gödörben…

15

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2017/9/kozlb.htm

Az Európai Mobilitás Hét keretében a Szentesi Huszárok a Honvéd Rákóczi Sportegyesület Túramotoros Szakosztálya közlekedésbiztonsági vetélkedőt szervezett az Ifjúsági Ház melletti szabad területen. Számos partner segítségével sikerült ebben az évben is megrendezni ezt a megmérettetést. A Profi Autósiskola, a Szentesi Rendőrkapitányság és Szentes Város Önkormányzata segítette a rendezvény sikerességét.

Összesen hét csapat nevezett a megmérettetésre, mely minden ponton a biztonságos közlekedéshez kapcsolódott. Tesztek és ügyességi feladatokból álló megmérettetésen első lett a Koszta József Általános Iskola 7/a osztálya. A második helyen a Koszta József Általános Iskola 7/b osztálya végzett, míg a harmadikra a Klauzál Gábor Általános Iskola 8/a osztálya állhatott fel.

A legjobb lány versenyző Szalai Kamilla Luca (Koszta 7/b), a legjobb fiú versenyző Szekeres András (Klauzál 7/a) lett.

BIKESAFE pont a versenyen

Egy érdekes feladat végrehajtását rögzítettük videón is, mely tanulságos lehet nem csak a résztvevőknek, hanem a kívülállóknak. A feladat az volt, hogy „részeg szemüvegben” kell a kerékpáros ügyességi pályának az elejét teljesíteni, ami több, de inkább kevesebb sikerrel teljesült.
Forrás

Előző cikkX. Nemzeti Vágta…
Következő cikkKözzétette: Vidovics Ferenc…