Kezdőlap Sport „Virágszínvonalasabb Szentesért” verseny díjkiosztója (videóval)…

„Virágszínvonalasabb Szentesért” verseny díjkiosztója (videóval)…

400

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/10/virag.htm

A városszépítő munkában nélkülözhetetlen szerepe van az emberi közösségnek. Az Önkormányzat ezt szeretné évről évre nyilvánosan is elismerni ezzel a versennyel valamint számos környezetszépítési akciójával.

A város „zöld” programja keretében, akciót hirdettek egyének, munkahelyek és lakóközösségek számára, hogy Szentes ne csak a sport és a kultúra, hanem igazi „virágszínvonalasabb” város is lehessen.

Nyilvános verseny keretében kívánták elismerni azoknak a munkáját, akik sokat tesznek környezetükért, virágos a portájuk, szép az előkertjük, a házuk tája, dísze környezetüknek. A díjakat különböző kategóriákban ítélték oda: egyéni kategória (családi házak), munkahelyi kategória (intézmények, vállalkozások), lakóközösségi kategória (tömbházas épületek)

A Virágszínvonalasabb Szentesért Környezetszépítő Verseny eredményhirdetésére 2015. október 29-én került sor a Városháza dísztermében. Baloghné Berezvai Csilla főkertész elmondta, hogy az előző évekhez képest többen neveztek: a régi, évek óta nevezők versenykedve továbbra sem lankadt, de újabb szentesi lakosok is kedvet éreztek ahhoz, hogy megmérettessék magukat/kertjüket.

Neveztek: 32 pályázat érkezett CD-re írott fotók formájában.
Családi házas kategóriában: 16 fő
Munkahely kategóriában: 9 munkahely
Tömbházas kategóriában: 7 tömbház

Eredmények:

Családi házas kategória:
I. Szabóné Gál Eszter
II. Balogh Szabó Imréné
III. Pallagi Lászlóné

Különdíjasok: Házi Edit, Négyesi Jánosné, Mácsai Anita, Kovács Ferenc, Vincze Lászlóné, Szepesi Tóth Anett, Táczi Szabó Lajosné, Molnár Lászlóné, Kovács Sándorné, Sipos Jánosné, Biácsi Lászlóné, Farsang Erzsébet, Ollai Istvánné.

Munkahelyi kategória:
I. Makai Autóbontó Kft.
II. Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon
III. Százszorszép Óvoda

Különdíjasok: Rákóczi Ferenc utcai Óvoda, Damjanich János utcai Óvoda, II. sz. Idősek Klubja, Szentes Város Gondozási Központja, Dr. Mátéffy F. u. Óvoda, Koszta József Általános Iskola

Tömbházas kategória:
I. Kovács Sándorné
II. Komáromyné Bíró Adrienn
III. Balogh Sándorné

Különdíj: Bucskó Jánosné, Honvéd u 24. lakói, Vass Györgyné, Gálfalvy Györgyné
Forrás