Kezdőlap Egyéb Egészség ezreknek, milliók a kórháznak…

Egészség ezreknek, milliók a kórháznak…

58

2015. október 3-án „Minden lépés számít!”
http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/9/egesz.htm

A Richter Egészségváros mottója “” alapján a családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga és családja egészségéért és városa egészségügyének fejlesztéséért – a Szentesi Dr. Bugyi István Kórház számára nyújtandó adomány formájában.

A Richter ennek érdekében 2.000.000 Ft alap adományt ajánl fel a helyi egészségügyi intézmény számára melyet minden rendezvényre kilátogató és annak programjaiban résztvevő lakos a részvételért járó adománypontok alapján kalkulált forintokkal növelhet – egy jó és közös ügy szolgálatában adományra váltva a saját egészsége érdekében elvégzett szűrővizsgálatokat vagy a meghallgatott előadásokat – ismertette a 2015. október 3-ai rendezvény célját dr. Kalmár Mihály a helyi kórház főigazgatója.

Dr. Demeter Attila, a város alpolgármestere és dr. Tóth Flórián, a Szentes Járási Hivatal vezetője mindenkit biztatott, hogy jöjjön el, mert „Minden lépés számít”, mert tudni kell, hogy a részvételért járó ponton kívül valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadáson való részvételért vagy előadás meghallgatásáért, tornáért, teszt kitöltéséért vagy a fitnesz eszközök használatáért további adománypontok járnak. A pontokat a sátrakban segédkező hoszteszek ragasztják be a füzetbe. A beváltott pontokat – pontonként 300 forinttal számolva – a Richter forintban hozzáadja a kórház számára szánt adomány alapösszegéhez.

A játék menete
———————

Részvételével Ön máris hozzájárult a kórháznak szánt adomány növeléséhez! A részvételért járó ponton kívül valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadáson való részvételért vagy előadás meghallgatásáért, tornáért, teszt kitöltéséért vagy a fitnesz eszközök használatáért további adománypontok járnak.

A pontokat a sátrakban segédkező hoszteszek ragasztják be a füzetbe. A pontgyűjtő füzetben megtalálható minden fontos információ a programról, az igénybe vehető szolgáltatásokról, az előadásokról, valamint térkép segíti az eligazodást.

Távozáskor, illetve 17 óráig ezt a perforált lapot kell leadni a Richter sátorban vagy az információs pontokon. A füzetet megőrizhetik saját szűrőadataikkal, azokat később megmutathatják háziorvosuknak. Távozás előtt ne feledje el leadni az info pontokon vagy a Richter sátorban!

Fontos! Csak a leadott pontgyűjtő lapok növelik a kórháznak szánt adomány összegét.

A beváltott pontokat – pontonként 300 forinttal számolva – a Richter forintban hozzáadja a kórház számára szánt adomány alapösszegéhez. Az ünnepélyes adományátadás 17.30 után kezdődik.

A programról további részletek a plakáton tekinthető meg!








Forrás