Kezdőlap Egyéb Rigó tanévnyitó kedden 8.00 órakor…

Rigó tanévnyitó kedden 8.00 órakor…

478

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/8/tan.htm

A Rigó Alajos Általános Iskola vezetősége értesíti az intézménybe járó tanulókat és szüleiket, hogy az iskola tanévnyitó ünnepségére 2015. szeptember 1-én, reggel 8 órakor kerül sor a szentesi Kossuth utcai volt óvoda épületében.

Köszönet illeti mindazokat, akik az intézmény nehéz helyzetbekerülésekor segítőkezet nyújtottak, és szabad napjaikat hétvégéjüket feláldozva segítettek a költözködésben. Ottjártunkkor a Tejszolg autója végzett és az Alföldvíz is az utolsót fordulta napnyugta előtt. A Tanyagondnokok még egy-egy fordulóval vitték a padokat és íróasztalokat a Kossuth utcai épületbe. Számos cég, civilszervezet, családtagok és barátok áldozták szabadidejüket a költözésre.

Úgy hallottuk, hogy kérelmezték a minisztériumtól a tanévkezdés elhalasztását az intézményben, hogy csak szeptember 7-én induljon az oktatás (addig szépen berendezték volna az új épületet), de nem volt elég ok az iskola leégése, hogy ez elhalasztódjon. Így a tanévnyitóra 2015. szeptember 1-én, reggel 8 órakor kerül sor a szentesi Kossuth utcai volt óvoda épületben.
Forrás