Kezdőlap Sport Erdélyszky Attila Futball Emléktorna…

Erdélyszky Attila Futball Emléktorna…

64

Barátságos mérkőzések a sport szeretetéért
http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/8/emlt.htm

2015. augusztus 2-án rendezték meg immáron harmadik alkalommal az Erdélyszky Attila Futball Emléktornát Szentesen, Pusztai László sporttelep műfüves pályáján.

Egy baráti, családias összejövetelen a résztvevők igazán méltó módon emlékeztek egykori barátjuk, sporttársuk Erdélyszky Attila emléke előtt.

Augusztus 2-án a meleg ellenére rendületlenül gyülekeztek a futball-barátok a műfüves pályánál. Hat csapat (Karcag, Attila Barátai, Loki, Káosz, Mező, Trógerek, Hungerit 2.) gyűlt össze, hogy körmérkőzéseken megküzdjenek egymással (és a kánikulával) az Erdélyszky Attila Kupa elnyeréséért. A kezdőrúgást egy néhány pillanatnyi csendes tiszteletadást követően Hankó úr végezte el, Erdélyszky Attila volt sporttársa.

A meccsek hangulata abszolút baráti volt, durva szabálytalanság nem történt, a mérkőzések a Fair Play elvei szerint zajlottak. Köszönet illeti ezért a játékosokon kívül a két játékvezetőt.

Az eredmények:
1. Karcag
2. Attila Barátai
3. Loki
4. Káosz
5. Mező Trógerek
6. Hungerit 2.

Az 1. helyezésnek járó Erdélyszky Attila kupát ifj. Erdélyszky Attila adja át a Karcag csapatának és Csordás Ferenc, a Karcag csapatkapitánya veszi át a díjat.

Minden résztvevő csapat emléklapot kapott, illetve a két játékvezető, és az Emléktorna legtapasztaltabb (legidősebb) játékosát is emléklappal köszöntötték Csák László személyében.
Forrás