Kezdőlap Egyéb Szentesen forgatott az RTL KLUB Kalandor stábja!…

Szentesen forgatott az RTL KLUB Kalandor stábja!…

374

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/7/kalandor.htm

Szentesen forgatott ma az RTL KLUB Kalandor stábja a tegnapi napon, hogy bemutassák hogyan változott meg az elmúlt években Szentes városképe, s hogy ez hogyan bővítette ki a település kínálatát, valamint városmarketing koncepcióját.

Ezen az egy napon igyekeztek minél több helyszínre ellátogatni. Többek között forgattak a városközpont különböző részein, ellátogattak a Vasúttörténeti Emlékparkba, a Művészetek Házába, az Üdülőközpontba, a Kalandparkba, a Tisza partra és még néhány helyre.

Szirbik Imre polgármestert az elmúlt évek fejlesztéseiről, valamint a szentesi életérzésről kérdezték a Széchenyi liget árnyas fái alatt. Torday Henriettát pedig a turisztikai komplexitásról, valamint a helyi értékek hagyományairól faggatták. De beszélgettek még sétáló szentesi családokkal, és sok szentesivel. Hogy kikkel? Kiderül a műsorból. A Szentesről szóló 15 perces film várhatóan augusztus 22-én szombaton, 11:15-től lesz látható az RTL Klub műsorán.

Érdemes lesz figyelni a város facebookos oldalát is Szentes Város, mert ezzel kapcsolatban játék indul hamarosan. A nyeremények pedig Szentes feliratú ajándéktárgyak lesznek.
Forrás