Kezdőlap Egyéb Áron lett a csirkeszárny evőbajnok…

Áron lett a csirkeszárny evőbajnok…

60

14 perc 14 mp-el új rekord született! (videóval)
http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/6/aron.htm

Hatalmas versenynek indult (és az is lett) az idei Szárnyas Napok első versenyszáma a csirkeszárny evés. Bihari István, Pete Áron, Ady Zoltán, Lackó Péter és Őri József küzdött meg a több mint 2 kg-os sült csirkeszárny adagokkal.

A versenyzők között három tapasztalt versenyző (István, Péter, József) mellett két újonc szinte szűz gyomorral (Zoltán és Áron) ült tányérhoz.

Bertók Róbert főszervezőtől megtudtuk, hogy 20 perc áll rendelkezésükre, hogy elfogyasszák a kikészített 28 db (több mint 2 kg) csirkeszárnyt.

A közönség az idő előrehaladtával egyre hangosabban kiabálta kedvence nevét, de Pete Áront senki sem tudta megszorítani. 14 perc 14 mp-el új rekordot állított fel! Már az induláskor látszott Áron arcán az összpontosítás. Másfél liter tejjel készült a temérdek csirkeszárny mellé, melyet már is alkalmazott.

Árontól megtudtuk, hogy edzésként (bemelegítésként) délben gyrossal történt a gyomortágítás, így üdítő volt a nehéz ebédre a könnyű és fimon csirkeszárny! 🙂

Lackó Péter az elmúlt évi bajnok meg akarta védeni címét, de ő sem látott még ilyen habzsolást. Bihari István másodpercekkel maradt alul, pedig igen sokan buzdították. Talán még ilyen közel sosem volt a második helyhez.

Végeredmény:
I. Pete Áron 14:14
II. Lackó Péter 19:29
III. Bihari István 19:44
IV. Őri József (1 db maradt)
V. Ady Zoltán (10 db marad)

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=DrA9d3jEyb0
Forrás