Kezdőlap Hírek A Múzeumok Éjszakája gramofon lemezhallgatásra is csábít!…

A Múzeumok Éjszakája gramofon lemezhallgatásra is csábít!…

724

Kedves Zenerajongók és Nosztalgia Kedvelők!

Idén június 22-én egy igazán különleges programra hívunk a Péter Pál Polgárházba, ahol a Múzeumok Éjszakája alkalmából egy varázslatos időutazáson vehetünk részt a gramofonok és régi lemezek világában!

Képzeld el, ahogy a régi idők hangulata életre kel a gramofon korongjain, és a zene mágikus dallamai visszarepítenek bennünket egy olyan korba, amikor még minden hangjegynek saját varázsa volt. Ez az este nem csupán a zenehallgatásról szól, hanem egy igazi élményről, amelyben felfedezhetjük nagyszüleink és dédszüleink zenei ízlését, és együtt élhetjük át azt a bensőséges pillanatot, amikor a tű találkozik a lemez barázdáival.

Miért ne tölthetnénk el ezt az éjszakát egy kis nosztalgiával, miközben kortyolgatjuk kedvenc italunkat és beszélgetünk a zene szerelmeseivel? Az esemény során lehetőség nyílik megismerkedni a gramofon működésével, a lemezek történetével, és természetesen sok-sok lemezhallgatásra is lesz lehetőség.

A Péter Pál Polgárházban minden adott lesz egy tökéletes estéhez: az autentikus környezet, a kiváló zenei válogatás és a lelkes közönség csak Rád vár. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat, hogy részese légy ennek a különleges élménynek!

Az időutazás garantált, a jókedv és a zene szeretete pedig közös élmény lesz!

Találkozunk 2024. június 22-én, 19 órától a Péter Pál Polgárházban!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17
Forrás