Kezdőlap Hírek Újabb fejlesztés a Bodrogi Építési és Barkácsáruház Szentes telephelyén…

Újabb fejlesztés a Bodrogi Építési és Barkácsáruház Szentes telephelyén…

479

„Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja melyik kikötőbe tart”

A Bodrogi Építési és Barkácsáruház szentesi telephelyén 2024. április 23-án ünnepélyes keretek között átadták az új bemutatótermet.

Az áruház Szentes és a környező települések Csongrád-Csanád vármegye piacvezető építőanyag kereskedése, családi vállalkozásként működik több telephelyen. A cégcsoport összesen 365 munkavállalót foglalkoztat, a szentesi telephelyen egyelőre 7 főt foglalkoztatnak, de a létszámot tervezik bővíteni. Az új bemutatóteremben az eladótér 300 négyzetméter, háromszorosa a régi helyszínnek.

– Közösen gondolkodunk a vállalkozásokkal, mert közös a cél, közös a munka is. A vállalkozások jelenlétével tud a város is fejlődni, munkahelyeket teremteni, a szolgáltatások színvonalát emelni – mondta köszöntőjében Szabó Zoltán Ferenc polgármester, majd kitért arra, hogy az elmúlt években sűrűn látogatta a cégeket, a héten is több ilyen látogatáson vett részt, ezáltal ismeri a lehetőségeket de a problémákat is. A város gazdasága stabil, ehhez a kereskedelem és az építőipar fejlődése, és természetesen a vállalkozások is nagyban segítségünkre vannak.

– Bízunk a fejlődésben, az új munkahelyek létrehozásában, az együttműködés erejében – tette hozzá. – Öröm látni, ha egy vállalkozás ilyen eseményeket szervez, jó érzés együtt örülni a sikernek.

Bodrogi Ferenc megnyitó beszédében kitért a kifejezetten építőipari cégek helyzetére, a Bodrogi Áruház által nyújtott termékek minőségére, az építkezéseken az anyagok minőségi követelményeire és az aktuális árak kialakítására. Az áruház bővítésének történetébe is betekintést nyerhettünk. A tulajdonos méltatta a szentesi munkatársakat, és köszönetét fejezte ki az új áruház kapcsán tett erőfeszítéseket.

Az ünnepélyes eseményen felléptek a Szilver TSE táncosai, és a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola tanulói.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás