Kezdőlap Hírek Hagyomány-Fenntarthatóság-Érték – V. Virágkiállítás és Vásár…

Hagyomány-Fenntarthatóság-Érték – V. Virágkiállítás és Vásár…

511

A virágkiállítás és vásár összehozza a virágok szerelmeseit, a kertészeket, a virágüzleteket, valamint azokat, akik csak egyszerűen élvezik a természet szépségeit és a kreatív megoldásokat. Az ilyen rendezvények nem csupán virágokat kínálnak, hanem inspirációt és lehetőséget nyújtanak arra, hogy az emberek megcsodálhassák és megoszthassák egymással a természet által kínált csodákat.

– Óriási örömmel tölt el, hogy a mai napon volt szerencsém megnyitni az immáron V. Virágkiállítást és Vásárt, valamint ezzel párhuzamosan a II. Magbörzét, melynek a múlt évtől eltérően, 2024-ben a Szecessziós Ház biztosít otthont, a Petőfi utca 2. szám alatt – írta közösségéi oldalán Szabó Zoltán Ferenc polgármester.

Az ilyen események nemcsak a virágokat és a növényeket ünneplik, hanem lehetőséget kínálnak arra is, hogy az emberek megismerjék egymást és megosszák tapasztalataikat. A kertészek bemutathatják legújabb fajtákat, tanácsokat adhatnak a növények gondozásához, és inspirálhatják azokat, akik még csak most ismerkednek a kertészkedés világával.

Ezek az események nemcsak a virágok rajongóinak szólnak. Sokan, akik érdeklődnek a dizájn, a kreativitás és az esztétika iránt, élvezik ezeket a rendezvényeket, mivel lehetőséget kínálnak arra, hogy új ötleteket merítsenek, inspirációt nyerjenek és találkozzanak másokkal, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek.

Szentes nagyon komoly kertészeti hagyományokkal rendelkezik. Az egyre emelkedő élelmiszer-, azon belül a zöldség- és gyümölcsárakra megoldást jelenthet, ha minél többen kapnak kedvet a kertészkedéshez, ehhez kívánunk hozzájárulni e programmal, összefogva a Bolgár Országos Önkormányzattal – mondta megnyitójában a polgármester, majd kiosztásra kerültek azok az óriásparadicsom magok melyek akár 1 kg-os termést hoznak.

A zöldségpalánták, magvak, gyönyörű virágillat, valamint érdekesebbnél-érdekesebb előadások várják a kedves látogatókat, egészen április 21-ig!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás