Kezdőlap Hírek Tájékoztató az áramvezetékek alatt lévő fák nyesésével kapcsolatosan…

Tájékoztató az áramvezetékek alatt lévő fák nyesésével kapcsolatosan…

193

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az Áramszolgáltató a biztonságos szolgáltatás érdekében megkezdi a vezetékek alatti fák nyesését. A jogszabályban előírt védőtávolságoknak megfelelően a biztonsági űrszelvényen belül lévő ágak eltávolításra kerülnek.
A Forest-Vill Kft. és Zöldterület Kezelő Kft. konzorcium megbízásából a Gebura-Fa-Gép Kft. fogja végezni a tervszerű gallyazási munkálatokat.

A munkavégzés tervezett időpontja: 2024.02.01-2024.03.15.

Kérjük a Lakosokat, hogy akinek észrevétele adódik a munkavégzéssel kapcsolatosan az alábbi elérhetőség valamelyikén jelezze a Vállalkozó felé, aki szükség esetén készséggel áll a lakosság rendelkezésére.

ifj. Gebura István ügyvezető telefonszáma: +3630/469-4594;
E-mail: gebura.pityu@gmail.com,

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy akinek módjában áll a szakma szabályainak megfelelően a vezeték alatt lévő kedvenc fáját visszanyesni az tegye meg, hogy a későbbiekben ne legyen vitatárgya az esetlegesen nem szakszerűen végzett fanyesés.

A Szolgáltató elsődleges feladata a vezeték melletti és alatti biztonsági távolságokon belül eső ágak eltávolítása. Az Önkormányzat folyamatosan tartja a kapcsolatot a Vállalkozóval és mindent megtesz annak érdekében, hogy zökkenőmentesen folytatódjon a gallyazási munka.

Megértésüket és türelmüket megköszönve, tisztelettel: SZKÖH Műszaki Iroda

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Önkormányzati hírek|30Forrás