Kezdőlap Hírek Újabb összecsapás az E-sportban!…

Újabb összecsapás az E-sportban!…

103

Immár második alkalommal szervezi meg a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Pollák Antal Technikum E-sport bajnokságát, amelyet a 12. A osztály lelkes diákjai készítenek elő, és bonyolítanak le. A csapat tagjai Barta Máté, Tamáskovits Gyula, Barna Máté és Klepács Ádám. A diákok a rendszeradminisztrátori feladatoktól kezdve a plakátok megtervezéséig minden feladatot megoldanak szabadidejükben, így az összesen 180.000 Ft-os összdíjazású bajnokság valóban diák projekt.

A bajnokságra a plakátokon található QR kódok segítségével lehet jelentkezni. A szervezők 5 fős középiskolai és általános iskolai csapatok jelentkezését várják 2023. november 19-ig.

A győztes és második helyezett értékes díját a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum, míg a bronzérmes jutalmát a Szentes-Csongrád Rotary Club támogatásával kaphatják meg a legjobb csapatok tagjai.

A selejtezők lebonyolítása on-line fordulókkal zajlik, ám a tervek szerint az elődöntőt és a döntőt a HSZC Szentesi Pollák Antal Technikumban rendezik meg december közepén.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Oktatás, tanulmányi hírek|36
Forrás