Kezdőlap Szentesi Élet Kampányt indított az illegális csatornahasználat felszámolására az Alföldvíz Zrt…

Kampányt indított az illegális csatornahasználat felszámolására az Alföldvíz Zrt…

91


Kampányt indított az illegális csatornahasználat felszámolására az Alföldvíz Zrt.

Szentes Város Önkormányzata felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az ALFÖLDVÍZ Regionális Víziközmű-szolgáltató Zrt. az üzemeltetési területén található felhasználók számára utólagos csatornarákötés átvételi kampányt indított.

Az ingatlantulajdonosoknak 2023. július 1-től október 31-ig van lehetőségük bejelenteni a korábban készült, de az ALFÖLDVÍZ Zrt. felé be nem jelentett szennyvízcsatorna bekötéseket. Amennyiben a rákötés és a házi csatorna minden műszaki előírásnak megfelel, akkor szabályos átvételi eljárás keretében lehetőség van legalizálni a csatlakozást.

A kampány időtartama alatt a bejelentő felhasználók mentesülnek az 50 ezer forintos kötbérfizetési kötelezettség alól. A fenti időszakot követően, 2023. november 1-től az ALFÖLDVÍZ Zrt. fokozott ellenőrzést hajt végre a be nem jelentett illegális rákötések felderítésére. A kampány részleteiről és az azzal kapcsolatos tudnivalókról az ALFÖLDVÍZ Zrt. Facebook oldalán és a http://www.alfoldviz.hu honlapon kaphatnak tájékoztatást.

Kép forrása: Alföldvíz Regionális Víziközmű-szolgáltató Zrt. Facebook oldala

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
29. szám
Közélet|32
Forrás

Előző cikkA fantasztikus, új Zene-Világ-Zene évad! Részletek hamarosan! #ZeneVilagZene …
Következő cikkJó reggelt! Itt a hétvége! Ma még 8-16-ig lehet jönni olvasnivalóért :D…