Kezdőlap Hírek Hírek STRAND FESZT – Szentes…

STRAND FESZT – Szentes…

639

2023. július 14-15-én rendezik meg Strand Feszt-et a Szentesi Üdülőközpontban!

– Mint minden évben, most is, nappal sportegyesületek bemutatóit láthatják a vendégek, az éjszakai bulikkal pedig a szórakozni vágyókat várjuk szerettei! A szervezésnél próbáltuk az előadásokat úgy megrendezni, hogy a strand fiatalabb és idősebb vendégeinek is jó szórakozást nyújtsunk! A fesztivál nappali programjai alatt és közben is DJ Hemy, DJ Jana, Dj Rosti és Dj Diego, Szentesi lemezlovasok szolgáltatják majd nekünk a zenét – mondta Bődi Tamás a rendezvény szervezője.

– Pénteken 16 órakor a szentesi Zumbások lépnek fel Aradiné Kati vezetésével, őket pedig a Pole Magic Rúdtánc Stúdió fitnesz bemutatója fogja követni! Az esti bulival az idősebb korosztálynak szeretnénk kedvezni, úgy állítottuk össze a fellépőket, dj-ket, hogy színvonalas szórakozást nyújtsunk a vendégeinknek! Az estét Csordás Tibi nyitja a Fiesta zenekarral, Öt pedig Erős és Spigyboy, Dj Szatmári, Dj Big Bill, Dj Wallas, Peter Lowner, és Rob Cortez fogja követni!

– Szombaton 10 órakor a Dalma Dance SE tánccsoport fellépése nyitja a napot! 11 órakor a Keep on moving dance school Hip-Hop produkciója követi őket. Egy rövid ebédszünet után, 14 órakor jönnek a szentesi Kyokushin Karate egyesület növendékei, egy küzdősport bemutatóval! Eközben, 12 órától gőzerővel folyik már a készülődés a Strandfesztivál fő sporteseményére, a 15 órakor kezdődő HSMR Erős Ember Herkules Liga, Szentesen megrendezésre kerülő 3. fordulójára!

– Mit lehet tudni erről a versenyről?

– Még a tél folyamán sikerült felvennünk a kapcsolatot Darázs Ádámmal, többszörös magyar és középeurópai erős ember bajnokkal, vele közösen kezdtük meg a verseny szervezését! Ez egy országos bajnokság, aminek a 3 fordulóját rendezzük meg 8 igazán erős versenyzővel, akik S számban mérik össze erejüket, július 15-én szentesen, itt az Üdülő Központ területén! A nap végére pedig kiderül, kik lesznek a legerősebb versenyzői a délutánnak!

– Ezzel a sporteseménnyel le is zárulnak a nappali programok és kezdetét veszi a szombat éjszakai buli, ahol a fiatalabb korosztály zenei stílusát hozzuk a Strandra! A dj pult mögött fognak állni, Daniel Weirdo, THE DMX, RobCortez, Janett és Dominika! Ők gondoskodnak arról, hogy vasárnap hajnalig, a Strand Fesztivál végéig az elektronikus zene kedvelői is jól szórakozzanak!
Minden további részlett a Strand Fesztivál facebook oldalán.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17





Forrás