Kezdőlap Hírek Hírek Jön az ’Omega Szigetek Dalciklus’…

Jön az ’Omega Szigetek Dalciklus’…

138

Hosszú évek óta hagyomány, hogy a Hangversenyközpont évadzáró koncerttel adózik a ‘Zene Ünnepének’. Június 21-én 19 órától e jeles alkalomból a Tóth József Színház és Vigadó színpadára érkezik az Omega zenekar megalakulásának 60. évfordulója alkalmából tavaly bemutatott crossover mű, az ‘Omega Szigetek dalciklus’, melyet Sülyi Péter, az Omega szövegírójának felkérésére Szirtes Edina ‘Mókus’ komponált.

A közreműködők sora is igen szélesre nyúlik, a közönség az est folyamán hallhatja a Szirtes Vonós Quintetet, a Four Bones Harsona Quartetet, Cserta Balázs jazz-szaxofon, népi-fúvós előadóművészt, Boros Attila basszusgitár-művészt, valamint Kertész Ákos ütőhangszeres-művészt. Különleges szólistaként színpadra lép továbbá az Erkel Ferenc-díjas énekesnő, hegedűs, zeneszerző, Szirtes Edina ’Mókus’, Básits Branka énekművész, a Junior Prima-díjas magyar színész, Vecsei H. Miklós, valamint a magyar énekes, dalszerző, musicalszínész, Schrott Péter is.

Az eseményen különleges vendégként tiszteletét teszi Sülyi Péter is. Jegyeket a Jegy.hu online rendszerében vásárolhatnak, valamint a Szentesi Művelődési Központban és a Hangversenyközpontban.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17
Forrás

Előző cikkA brit válogatott győzelmével zárult a Duna-kupa A háromnapos felkészülési tor…
Következő cikkNyárnyitó buli a strandon, vakációnyitó az ifjúsági parkban…