Kezdőlap Hírek Évzáró Tini Disco a vakáció kezdetén…

Évzáró Tini Disco a vakáció kezdetén…

252

Nyárindító bulit, Tini Diszkót szervez a Petőfi utcán található Hétpettyes Katicabogárka szórakoztató és fejlesztő központ a vakáció első napjára, június 16-ra. 17-21 óráig DJ, buli, X-Box játékok és csokiszökőkút várja a fiatalokat, valamint alkoholmentes koktélok is várják a résztvevőket.

A tulajdonos, Szunyiné Bende Laura elmondta, eddig inkább a kisebbeknek szerveztek programokat, de most szeretnék a tiniket is megszólítani. – Nehéz otthonról kimozdítani ezt a korosztályt, hiszen az online világban élik a mindennapjaikat.

Biztonságos helyen, felügyelet mellett, ellenőrzött keretek között szórakozhatnak és jól érezhetik magukat – árulta el a tulajdonos.
A rendezvényhez a város a DJ szolgáltatásait biztosítja ezzel szeretné támogatni a rendezvény sikerét – mondta Szabó Zoltán Ferenc polgármester.

A helyszín is tökéletes, a Petőfi utca gyalogosan és kerékpárral is könnyedén megközelíthető. Lényeges, hogy a 10-14 éves korosztály is kapjon lehetőséget az ismerkedésre és a kikapcsolódásra – fogalmazott. További részletek a plakáton!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17


Forrás