2023. szeptember 1-től a Tankerület által fenntartott intézményeknél a szülőknek kell online a gyermek étkezését megrendelni és lemondani, valamint a számlát kiegyenlíteni. Erre jött létre az Etelka online felület, melyet a Vásárhelyi út 12. szám alatt működő SZIGSZ hozott létre. Május végéig a szülőknek a rendszer működtetéséhez szükséges regisztrációt el kell végezni és nagyon fontos, hogy a tartozásokat ki kell egyenlíteni. A napokban kapják meg a tájékoztatást erről az érintettek.

FONTOS! A regisztrációs adatlapot május 31-ig (szerdáig) kitöltve vissza kell juttatni az iskolába vagy a Szentesi Intézmények Gazdasági Szervezetéhez (SZIGSZ), a Vásárhelyi út 12. szám alá.

Az adatlapok megtalálhatók és letöltehtők a www.szentes.hu oldalról!

A megadott e-mail címre a SZIGSZ küld egy linket, ezzel lehet beregisztrálni az informatikai rendszerbe, és ezen keresztül tudnak majd étkezést igényelni, lemondani és fizetni a szülők gyermeküknek szeptember 1-től.

A bevezetésre kerülő rendszerhez szükség lesz a gyerekek OM azonosítójára és a szülők, gondviselők e-mail címére.

A SZIGSZ elsősorban a portálon keresztül szeretne kapcsolatot tartani a szülőkkel, de az ügyfélszolgálaton is szívesen állnak rendelkezésre munkaidőben: hétfőtől csütörtökig 7.30-tól 11.30-ig és 13.00-tól 15.00 óráig, pénteken 7.30-től 11.30-ig.
E-mail cím: menza@szigsz.hu
Telefonszám: 63/314- 381

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Önkormányzati hírek|30
Forrás

Előző cikk06. 07-én 3 apa lesz a színpadon Szentesen….
Következő cikkMadarak és Fák Napja a ligetben…