Kezdőlap Kultúra és szórakozás Szentesi Művelődési Központ A Dalma Dance Club tánc – és sportegyesületet 1998-ban alapította Győrfi Dalma....

A Dalma Dance Club tánc – és sportegyesületet 1998-ban alapította Győrfi Dalma. …


A Dalma Dance Club tánc – és sportegyesületet 1998-ban alapította Győrfi Dalma. Mára Magyarország egyik legnagyobb tánciskolájává fejlődött. 70 településen, közel 1500 taggal, 28 tanárral működik az iskola. Főbb műfajok, melyek oktatása zajlik: show, dance, hiphop, mazsorett, twirling. A tanulók rendszeresen járnak hazai és nemzetközi versenyekre, fesztiválokra, ahonnan mindig szép eredménnyel térnek haza. Az iskola 2023-ban ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, melynek tiszteletére az elmúlt hétvégén egy hatalmas gálaműsorral készültek az iskola tanulói és tanárai.
Jelenlegi műsorukban a szentesi tagozat tagjai mutatkoznak be. A szentesi tagozat már 7 éve működik. Óvodás, alsó és felső tagozatos csoporthoz tudnak csatlakozni az érdeklődő gyerekek. Az idei tanévben számos versenyen mérettették meg magukat a lányok. A táncosok mind szóló, duó, trió és csoportos táncokban is szép eredményekkel tértek haza. Több arany, ezüst és bronz éremmel valamint számos különdíjjal gazdagodtak a gyerekek.
Aki kedvet kapott a tánchoz, jelentkezzen csapatukba, melyet a tagozatvezetőnél, illetve a Dalma Dance Club facebook oldalán tehetnek meg.
Tagozatvezető: Árvai Anett

Eredmények: Az idei tanév fontosabb versenyeinek eredményei.
– Varga Anna, Pusztai Noémi saját korosztályukban és kategóriájukban szóló 1. helyezés
– Szrnka-Mihály Dorka, Győző-Molnár Éva saját korosztályukban szóló 2. helyezés
– Farmasi Nóra saját korosztályában 3. helyezés
– Farmasi Nóra, Szűrszabó Zoé, Trenka Viktória – 1. helyezés
– Varga Anna, Bakó Eszter, Kálmán Noémi – 1. helyezés és kiemelt arany minősítés
– Cserhalmi Liza, Pusztai Noémi, Nagy Zsófia – 1. helyezés és különdíj
– Első osztályosok: 2 arany, 2 ezüst
– Felső tagozatosok csoportos koreográfiái: 6 arany + 1 kiemelt arany, 2 ezüst

Május 28-án a Kossuth téren találkozhatunk! Gyertek minèl többen a Gyereknapra 😉
Forrás