Az alábbi program Szentes Város Önkormányzata és a Szentesi Művelődési Központ támogatásával valósul meg a helyszín tekintetében; a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központtal való jó együttműködés keretében.
AJÁNLOM azoknak, akik
– pályáztak a NEA-ra és épp beszámoló előtt állnak vagy
még nem pályáztak, de játszanak a gondolattal és előbb meg szeretnék ismerni mit, milyen kötelezettséget is vállalnak a támogatással, s erre jó alkalom a beszámolás menetének, a tapasztalatoknak a megismerése
– akik első kézből szeretnék hallani a civil szervezetek adókötelezettségeiről és élni szeretnének a kérdezés lehetőségével
– szeretnék megismerni a Központ munkatársait és jó kapcsolatot kialakítani velük,
egy szóval MINDEN civil szervezetnek.
Kérem, hogy éljenek/éljetek azzal a lehetőséggel, hogy helyben, személyesen lehet informálódni, kérdéseket feltenni, segítséget kérni.

📌MEGHÍVÓ📌
Tisztelt Civil Szervezeti Képviselő! 🗣A Tisza-Parti Civil Közösségekért Egyesület, mint a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa, Praktikus tanácsok civil szervezeteknek címmel tájékoztató előadásokat tart 🌐 online illetve 👩‍🏫személyesen a következő időpontokban és helyszíneken, melyre szeretettel meghívjuk Önt. 🗣A tájékoztató esemény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött❗️ 📢További részletek és regisztráció:
https://forms.gle/6WAipUTCn2PwQkRu7
Forrás

Előző cikkNagy sikerű szakmai nyílt nap fodrászoknak…
Következő cikkBronz a nemzetközi kupáról…