A Szentes Polgárőr Egyesület a Máltai Szeretetszolgálat kérésére tartós élelmiszereket és ruhaneműt szállított ki a rászorulók részére.
Paksi Anikó elnökhelyettes elmondta, hogy Vármonostory Mária kereste meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szentesi csoportja részéről a polgárőrséget, hogy tartós élelmiszereket vigyenek ki külterületen élőknek. Magyartés és Kajánújfalu tanyavilágában lakókat látogattak meg az adománnyal, és volt, aki meghatódva mondta, hogy „Ő még soha nem kapott ilyen önzetlenül senkitől semmit”.

A szolgálat végeztével a szentesi bázishoz visszaértek a polgárőrök és egy aggódó hölgy ment oda hozzájuk, aki elmondta, hogy egy környékbeli ismerősének a macskája felmászott a házuk előtti magas tujára, de nem tud lejönni. A rendelkezésükre álló létrával nem lehetett biztonságosan megközelíteni, ezért a tűzoltók segítségét kérték.

A macskát sokkos állapotban ugyan, de épségben sikerült átadni a gazdájának. Köszönet a szentesi tűzoltóknak, így macskamentéssel ért véget a járőrszolgálat, amely adomány kihordással indult

Forrás: https://www.csmpszsz.hu/l/adomany-kiszallitas-es-macskamentes/

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás

Előző cikkElhunyt Kozák János…
Következő cikkAhogy mi látunk……