🤽‍♂️

Jól kezdtünk a bajnokaspiráns OSC otthonában két góllal is vezettünk, majd sokáig tartottuk a lépést vendéglátónkkal, amely végül érvényesítette a papírformát. A 2022-es esztendőt december 17-én itthon a Vasas ellen zárjuk.

OSC 🆚 Metalcom Szentes 16–7 (2–3, 4–1, 2–2, 8–1)
Férfi vízilabda OB I., 6. forduló. Budapest, Nyéki Imre uszoda. Vezette: Csizmadia, Donauer.
OSC: Lévai – Angyal 3, Manhercz K. 2, Csacsovszky E. 4, Burián 1, Bundschuch, Aranyi M. Csere: Bisztritsányi (kapus), Várnai 1, Salamon 1, Dala 1, Tóth M. 1, Vigvári Vi. 1, Rázga 1. Vezetőedző: Varga Dániel.
Metalcom Szentes: Kardos – Pethe, Bozó 1, Chilkó, Hegedűs 1, Gusarov 3, Hajdú 1. Csere: Kovács B. (kapus), Mátyók, Molnár B., Tapasztó, Kürti-Szabó M. 1, Vismeg B. Vezetőedző: Vörös Viktor.
Gól – emberelőnyből: 9/5, ill. 8/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.
Kipontozódott: Hegedűs.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Vörös Viktor: – Elégedett vagyok a fiúkkal, mert 3–1-re vezettünk és egészen a negyedik negyedig ott voltunk az OSC nyakán. Gratulálok a csapatomnak, ha ezen az úton maradunk, akkor nem lehet gondunk a jövőben. Természetesen sok munka vár még ránk, hogy kijavítsuk a hibákat, de szép képet festett a játékunk. Sajnos az utolsó negyedre fizikálisan és mentálisan is elfogytunk, így az OSC nagyobb különbséget tudott kialakítani.

Összefoglaló:
✍️ Egy fél negyeden keresztül egyik csapat sem tudta feltörni a másik védelmét. Mi jutottunk először vezetéshez, Gusarov révén büntetőből. Nem sokkal később Angyal harcolt ki emberelőnyt, majd váltotta azt gólra, majd jött tőlünk egy újabb sikeres büntetőt és egy centergólt. Elégedetten tekinthettünk fel az eredményjelzőre, de a játékunk is dicséretet érdemelt

A második negyedben feljebb kapcsoltak a hazaiak, aminek köszönhetően fordítottak és két találattal elléptek.

A harmadik negyedben sem hagytuk, hogy nagyobb különbséget építsenek fel, a záró nyolc perc így 8–6-ról kezdődhetett. Ebben a periódusban már nem tudtuk tartani a lépést az újbudaiakkal, akik végül magabiztos győzelmet arattak.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #osc #budapest #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás

Előző cikkA harmadik negyed végén még 8–6 állt az eredményjelzőn. #hajráSzentes #szen…
Következő cikkAz alakulatunkhoz újonnan beérkezett Snorkel TL37 emelőplatform szakszerű és bi…