🤽‍♀️

A női vízilabda OB I. hatodik fordulójában holnap 18 órától a Győrt látjuk vendégül a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. Küzdelmes mérkőzés vár ránk, így szükségünk lesz szurkolóink segítségére és biztatására, hogy együtt megszerezzük első pontjainkat a bajnokságban.

Négy nehéz meccsel kezdtük a 2022–2023-as pontvadászatot. Ennek ellenére szégyenkezésre nem voltunk okunk, hiszen a nyáron világbajnoki ezüstérmes vízilabdázókkal megerősített Egert, valamint a tavalyi negyedik helyezett BVSC-t is teljes erőbedobásra késztettük. A Ferencváros ellen idegenben nem jött ki a lépés, azonban a címvédő UVSE otthonában legutóbb már értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk.

Ami pedig holnapi ellenfelünket illeti, a győriek már megszerezték idén az első pontjaikat a bajnokságban. Éppen a legutóbbi fordulóban győzték le otthon a Szegedet 12–8-ra. Tatabányán is mindössze 7–6-os vereséget szenvedtek, bár a pontszerzése a mérkőzés alakulása alapján kevesebb esélyük mutatkozott. További három vereségüket a III. kerületi TVE-től, az UVSE-től és a Dunaújvárostól szenvedték el.

A BENU Magyar Kupa idei küzdelmeitől a győriek a selejtezőcsoportban búcsúztak, miután az Egertől és a III. kerülettől kikaptak, a Polo SC-t viszont legyőzték.

A Győrrel közös történelmünk pedig a tavalyi idény óta íródik. Friss feljutóként Szentesen mutatkoztak be 2021-ban az első osztályban, akkor 10–2-re nyertünk ellenük. Idegenből is elhoztuk a három pontot, bár egy sokkal izgalmasabb találkozón, de nyertünk 11–10-re.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #győr #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás

Előző cikkLövészetben ők voltak a legjobbak…
Következő cikkIndulj biztos szakmával a jövőbe! Válaszd a Zsoldost ahol közel 20 szakma közül…