Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: az OSC otthonába utazunk…

Férfi OB I.: az OSC otthonába utazunk…

50


🤽‍♂️

Az év utolsó hónapjában, decemberben két bajnoki mérkőzés vár a férficsapatunkra, a Metalcom Szentesre. Holnap 20 órától az eddig százszázalékos, bajnokaspiráns OSC vendégei leszünk, majd december 17-én 18 órától a Vasas ellen zárjuk a 2022 esztendőt a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

A Kaposvár elleni OB I.-es meccsünket követően edzőt váltottunk. Ideiglenesen, 2022. december 31-ig Vörös Viktor váltotta vezetőedzőként Szilágyi Pétert, míg egykori játékosunk segítője Somogyi Balázs lett.

Könnyebb ellenfelet is el tudnánk képzelni. Idegenben utazunk, az eddig öt bajnokijából ötöt megnyerő OSC vendége leszünk. Varga Dániel csapata győzött Pécsett, Miskolcon és a BVSC vendégeként, míg otthon az UVSE-t és a Szegedet múlták felül.

A BENU Magyar Kupa negyeddöntőjét is sikeresen vette holnapi ellenfelünk, ugyanis a nyáron kissé átalakult szolnokiakat búcsúztatták kettős győzelemmel. A négyes döntő december 9-i elődöntőjében a Honvéddal találkoznak a Komjádi uszodában.

Az OSC ezen a héten már túlvan egy nemzetközi mérkőzésen, ugyanis a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a világsztárokkal teletűzdelt szerb Novi Beograd otthonában szenvedtek 17–9-es vereséget.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #osc #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás