2019-ben Szentesen a Varga családhoz kopogtatott be a gólya, és három leányzóval adományozta meg a családot. Olívia, Kornélia és Izabella utaztatásához kerestek olyan babakocsit, amely hármas ikreknek készült. Szentes Város Önkormányzata felajánlásából vásárolta meg a Varga család a képen látható hármasiker babakocsit.

Ahogy cseperedtek a lányok és kinőtték azt, a család felajánlotta, hogy ha már ők ekkora segítséget kaptak, akkor ez a kocsi másnak is segítségére legyen. Így került Hódmezővásárhelyre a Király családhoz. Rajmund, Regő és Réna kapta meg a babakocsit 2021-ben. Már akkor megígérte Király Richárd és felesége Királyné Kerekes Edina, hogy ha kinövik a gyerekek ők is felajánlják egy másik családnak.

Az elmúlt hetekben jelezték is, hogy már akkorák a gyerekek, hogy felajánlják a következő családnak, ahol biztosan jószolgálatot fog tenni.

A közösségi médiában gyorsan szárnyra kapott a hír, hogy újra lehet pályázni a babakocsira és ekkor jelentkezett a Kiss Csillag Közhasznú Alapítvány vezetője Kiss-Hanzsa Eugénia, hogy egy általuk támogatott családnál nagy segítség lenne, mert 3 gyönyörű kisfiú született és látva igyekezetüket nagyon megérdemelnék a segítséget.

2022. szeptember 16-án a terhesség 33. hétében, Csegedi Renáta és Horváth Hunor Attila legnagyobb öröméra világra jöttek a picik császárral a legjobb felügyelet mellett. 40 cm, 44 cm és 45 cm hosszall, és 1610 g, 2100 g és 2070 g súllyal megszületett Brájen, Hunor és Raul. Henrik a három csöppség bátyja ugyan még csak 2 éves, de már várja, hogy ne csak egyenek és aludjanak, hanem lehessen velük játszani.

2022. november 22-én Szabó Zoltán Ferenc Szentes város polgármestere és a hódmezővásárhelyi Király család közösen adták át a családnak Szőregen a babakocsit. A használatához is praktikus tanácsot kaptak Edinától, mert egy ekkora kocsival nem egyszerű pl. az útpadkára való fel-le közlekedés. Azt azért hozzátette (mosolyogva), hogy szokjanak hozzá, hogy mindenki megfogja őket nézni, mert ekkora babakocsi nemsok gurul az utcán.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester elmondta, hogy mindig öröm ha egy család gyarapodik, és ha hárman érkeznek akkor azt háromszoros örömnek kell venni, mert a gyermeki szeretet minden bajt elfeledtet.

A Horváth család a közeledő ünnepekre való tekintettel egy-egy mikulásvirággal ajándékozott meg mindenik.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás

Előző cikk#hszczsoldos…
Következő cikkLeány utánpótláscsapataink a BVSC otthonában folytatták szereplésüket az elmúlt …