Most ősszel rendezzük meg a XXVIII. Alföldi Fotószalont Szentesen (XLII. Dél-Alföldi Fotószalon). Elég régen, még 1995-ben bővítettük ki a régiós fotópályázatunkat az egész Alföld területére, majd 2011-ben pedig az egész országra, hogy területi megkötés nélkül hazánkból bárki, de akár külföldön élő fotósok is tudjanak képet küldeni a minőségi rendezvényünkre.
Nekünk fontos, hogy az Önök eredeti képei kerüljenek a szakértő fotóművész zsűritagok elé, hogy több órán át tartó munkával értékeljék azokat, majd a kiállítást is ezekből a művekből rendezzük meg. Az egész országban már csak néhány olyan fotópályázat van, és ezek egyike az Alföldi Fotószalon, ahol az alkotó által elkészített eredeti fotográfiát lehet megtekinteni a megrendezett tárlaton. Ez a jó minőségű digitálisan laborált, a speciálisan nyomtatott vagy kézműves módon készített képeknél nagyon fontos. A zsűri által a kiállításra beválogatott összes alkotás ki lesz állítva, és a teljes kiállítási anyagból A4-es méretű, jó minőségű nyomtatott katalógust készítünk – melyet minden pályázónak eljuttatunk.
A beérkezett képeket A. Fehér Vera, Tóth Ego István, Vadászi Zoltán fotóművészek bírálják el.
Kérem, küldjék el fotós barátaiknak, ismerőseiknek, klubtársaiknak a felhívásunkat, hogy Ők is értesüljenek a rendezvényünkről, küldjenek pályázati anyagot szeptember 30-ig.
Köszönettel: Nagy István fotóművész – a kiállítás szervezője és a Szentesi Fotókör
Pályázati kiírás és a nevezési lap itt érhető el: http://www.szentesifotokor.hu/…/xxviii-alfoldi…
Pályázati kiírás: http://www.szentesifotokor.hu/…/alfoldifotoszalon2022.pdf
Nevezési lap: http://www.szentesinfo.hu/…/alfoldinevezesilap2022.doc
A fotó illusztráció!
Forrás

Előző cikkThe story of two water polo teams brought together by war. – Visegrad Fund
Következő cikkEgy kellemes őszi estére invitáljuk Önöket a Tokácsli Galériába, ahol a festmény…