A szentesi Tóth József Színház és Vigadó 2022/23-as évadára készül a Békéscsabai Jókai Színház, amelynek igazgatója, Seregi Zoltán és a szentesi színház művészeti vezetője, Szojka Cinthia tartott tájékoztatót az intézményben, augusztus 30-án.

Az energiaválság a színházat sem kerüli el, a takarékosságra kell törekedniük, hiszen a tágas tereket befűteni, megvilágítani, nagy tételt jelent – magyarázta Seregi Zoltán. Az igazgató elmondta, hogy az eddigi nyolc helyett hat bérletes előadást terveznek, így arányosan kevesebbe kerül a bérlet.

Szojka Cinthia, a szentesi intézmény művészeti vezetője a szeptemberi programokról adott részletes tájékoztatást. Neil Simon: Furcsa pár című darabjával indul az évad, a Békéscsabai Jókai Színház színészeinek előadásában, és színvonalas gyermek-előadásokkal is készülnek. Terveznek ingyenesen látogatható verses estet.
Szeptember 17-én 10 órától ismét megtekinthető, körbejárható lesz a Tóth József Színház és Vigadó, ehhez online regisztráció szükséges. Emellett, szeptember 4-én szeretnék népszerűsíteni a színházat, így mozgószínpadon több városban is fellépnek a színészek a bérletes előadásokból válogatott dalokkal, városunk főterén várhatóan délben állnak színpadra.

Jegyek és bérletek megvásárolhatók a https://www.tothjozsefszinhaz.hu/ oldalon!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17


Forrás

Előző cikkFelavatták a Juhász Gyula utcai játszóteret…
Következő cikkTÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL…