Kezdőlap Szentesi Élet Pom-Pom lemezbemutató koncert június 26-án, a Megyeháza udvarán…

Pom-Pom lemezbemutató koncert június 26-án, a Megyeháza udvarán…

124

Hurrá nyaralunk címmel jelent meg a Pom-Pom együttes új lemeze, amelynek bemutató koncertjére várják a gyerekeket június 26-án, a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ udvarán. A szabadtéri koncertet és az új lemezt Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Kovács Attila, az együttes vezetője ajánlotta június 22-én, a városházán.

– Két éve ünnepelte 30 éves fennállását a Pom-Pom együttes, azóta oktatja, tanítja és szórakoztatja a gyermekeket. Ismert okok miatt a Hurrá nyaralunk című új lemezük bemutatója elmaradt – magyarázta Szabó Zoltán Ferenc, utalva a világjárvány okozta korlátozásokra. A polgármester kiemelte Vincze Attila basszusgitárost, a zenekar nemrég elhunyt tagját, akinek emlékére készült az új album. Megköszönte a vállalkozóknak és szponzoroknak, hogy a Pom-Pom együttes június 26-i lemezbemutató koncertjét meg tudja tartani. A www.pompom.hu weboldalon keresztül az első 80 regisztráló haza is viheti az album anyagát a koncert után egy pendrive-on. A polgármester hozzátette, hogy a Pom-Pom Szentes egyik meghatározó zenekara, fellépeseiken öregbítik a város hírnevét.

Kovács Attila, a zenekar vezetője megköszönte a szponzorok támogatását, kiemelve a polgármestert, aki személyes keretéből segítette az album létrejöttét. Meghatóan emlékezett vissza Vincze Attilára, aki húsz éven keresztül meghatározó tagja volt a zenekarnak. – Akár Ernő, Gizike, vagy Lujzi bohóc figurájára gondolunk, egy kivételes zenész és színpadi ember volt, aki élete utolsó pillanatáig dolgozott ezen a lemezen, mint zeneszerző és szövegíró. A Hurrá nyaralunk lemezen szereplő tíz dalból nyolc zeneszerzője, dalszövegírója, feleségével együtt – magyarázta Kovács Attila. Ezért is ajánlják az ő emlékére mind a koncertet, mind pedig a zenei albumot.

#Szentes#SzentesiElet#PomPom#koncert

Forrás