Kérjük a város lakosságát, gazdasági és társadalmi szervezeteit, tegyenek javaslatot azon személyekre, akiket méltónak tartanak arra, hogy részükre a „Dr. Csergő Károly emlékéért” díj 2022. évben odaítélésre kerüljön.

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete 24/2015. (X.12.) önkormányzati rendelete értelmében:

– A „Dr. Csergő Károly emlékéért” díjban Szentes Város területén közszolgálati (kormánytisztviselői vagy köztisztviselői) jogviszonyt korábban betöltő, vagy jelenleg is aktív jogviszonyban álló személy részesülhet.

– Az a közszolgálati tisztviselő részesülhet ebben az elismerésben, aki több évtizedes munkájával szolgálva a város előre haladását, az ügyfelek, a város polgárai érdekében humánus, az alapszolgáltatásokon messze túlmutató problémamegoldási képességét bizonyította. Aki személyiségével, alázatával, emberközpontúságával példát mutat a fiatalabb kollégák számára, ily módon mind munkatársai, mind az ügyfelek nagyrabecsülését magáénak tudhatja, vagy nyugdíjasként tudhatta aktív éveiben.

– Az elismerésre méltó közszolgálati dolgozó személyére bárki tehet javaslatot, melyekről a Képviselő-testület Jogi és Ügyrendi Bizottsága javaslatára a Képviselő-testület dönt. A részletes indokolással ellátott, a kitüntetésre javasoltak életútját
és szakmai munkásságát bemutató indítványokat 2022. június 17- ig kérjük eljuttatni a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzői Irodájának, Szentes, Kossuth tér 6.
szám alá.

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
21. szám
Közélet|32
Forrás

Előző cikkSzentesen is Páratlan Páros!…
Következő cikkBár a bajnoki pontvadászat véget ért, egy fontos mérkőzés vár még felnőtt csapat…