Kezdőlap Hírek Hírek Fejlesztés a BHSZ Trans Kft.-nél

Fejlesztés a BHSZ Trans Kft.-nél

53

A BHSZ Trans Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési projektje

2022/05/25

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés veszi kezdetét a BHSZ Trans Kft.-nél. A fejlesztés az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból történik 69,28 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A fejlesztés célja a BHSZ Trans Kft. építőipari tevékenységének megkezdéséhez szükséges technikai és adminisztrációs feltételek biztosításának elősegítése.

A GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 – A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban felhívás keretében, 69,3 millió forint európai uniós támogatás segítségével technológiai fejlesztést eredményező új munkagépek irodai eszközök beszerzése valósul meg.  A beruházás elemei között Bobcat T870 gumihevederes kompakt rakodógép, Bobcat E55Z midi forgókotró, Bobcat E85 midi kotrógép kerül beszerzésre, melyekkel a kapacitásuk növelése, szolgáltatásuk fejlesztése valósul meg. A háttérmunkálatok, és az irodai adminisztráció megkönnyítése érdekében beszerzésre kerül : 5 db Apple Air Macbook 13.3 M1 Chip 8gb 256 Gb notebook, 3 db Apple iPhone 13 Pro Max 512GB, 2 db Apple Ipad Pro 11 2021 128 Gb, valamint egy üzleti szoftvercsomag felhőszolgáltatással. Mindezeken felül nyelvi képzés segít magasabb szintre emelni alkalmazottaink képzettségét, kommunikációs készségeit, hogy ne csak anyanyelvi szinten, hanem más külföldi nyelven is ki tudják fejezni magukat, és ki tudjanak bontakozni a cég által foglalkoztatott területükön. Továbbá szeretnénk, hogy a cégünk számára legelőnyösebb marketingtevékenységet tudjunk folytatni, azokkal az eszközökkel, melyek számunkra a leghatékonyabbak, hiszen mindig van hova fejlődni. Szeretnénk felmérni a lehetőségeinket, és szeretnénk, ha egy erős márka válna a cégünkből. Ezért egy marketing tanácsadást és márkaépítés szolgáltatást szeretnénk igénybe venni. A beruházás során a megújuló energia felhasználásuk aránya is növekszik egy levegő-víz hőszivattyú beüzemelésével. A megvalósulás helyszíne, a kedvezményezett Szentes, Gaál István u. 8 szám alatt található székhelye.

A fejlesztés eredményeként megnő a vállalkozás kapacitása, a munkavégzés modern eszközökkel valósul meg.

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2024.08.31.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02828

További információ kérhető:

Szabó Tamás

bhsztrans@gmail.com

+36302304575