Kezdőlap Hírek Sikeres együttműködés a Koszta és a Boros között…

Sikeres együttműködés a Koszta és a Boros között…

146

A Szentesi Koszta József Általános Iskola hatodikos diákjai ősszel elhatározták, hogy megmérettetik magukat a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedőn. A felkészülést és a döntőkön való részvételt a HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum biztosította.

A versenyen ebben a tanévben több mint 2000 csapat mérette meg magát. A januárban induló verseny 4 fordulója során folyamatosan szűkült a mezőny, május 10-én az országos döntőben már csak 8 csapat, minden régióból a legjobb vehetett részt. A sokrétű tudást és egyben gyorsaságot is igénylő feladatokban nagyon ügyesen teljesítettek a diákok.

Előkelő 6. helyen végzett a Szentesi Koszta József Általános Iskola 6.c osztályának Pénzleső elnevezésű csapata. A csapat tagjai: Gajda Szabolcs, Orosz Péter, Ráduly Dénes, Szigeti Boglárka.

Felkészítő: Szigetiné Mészáros Zsuzsanna

Mindkét iskola nagyon örült a kedvezményezésnek, hiszen így hozzájárulnak ahhoz, hogy erősítsék a diákok pénzügyi tudatosságát és egyben segítsenek a pályaválasztásban is.

Bízunk abban, hogy a következő tanévben több tanuló is kedvet kap a versenyzéshez vagy hasonló kihíváshoz, így az együttműködés is még szorosabbá válik.
Gratulálunk a csapatnak! További szép eredményeket, a nyári szünetre pedig jó kikapcsolódást kívánunk!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Oktatás, tanulmányi hírek|36
Forrás