Kezdőlap Szentes-Csongrád Dr Papp László Birkózó Egyesület Érmek az ESMTK birkózó csarnokából…

Érmek az ESMTK birkózó csarnokából…

271

A létszám magas volt a rendezés színvonalas a végeredmény egész jól sikerült.
Több mint 300 induló vágott neki a mai napnak, egyesületünk 10 versenyzővel nevezett és három érmet hozott haza. A fiúknak valahogy nem kedvezett a mai nap, ők sajnos egy híján érem nélkül maradtak. Kozák Szilágyi Zsófi és Pozsár Zalán a legkisebbek között megérdemelten vehették át a harmadik helyért járó bronzérmüket. Tápai Levente, Nagy Patrik, Pozsár Ákos, Barna László és Sági Attila, most a középmezőnyben végeztek, lesz ez még jobb is. Barna Milán állt legközelebb az éremszerzéshez, de most be kellett érnie egy ötödik hellyel.
Hölgyeink viszont kitettek magukért, Sipos Csenge igencsak kemény meccseket vívott, de valahogy most nem állt mellé a szerencse. A bronzéremért vívott csatája volt talán a legnehezebb……
Farkas Vivien aki Országos Bajnoknak mondhatja magát, most egy súlycsoporttal fentebb próbált szerencsét. Bajnokhoz méltóan küzdött és kiharcolta magának a bronzérmet. Sajnos a helyosztón Vivi és Csenge egymással birkózott és Vivien bizonyúlt ma jobbnak. Vivien a harmadik míg Csenge ötödik helyen végzett.
A mai versenyen mint edző próbálhatta ki magát Tamara, mint a kisebbek egyik példaképe egy plussz löketet adott a versenyzőinknek.
Gratulálunk mindenkinek.
Forrás