Kezdőlap Hírek Hírek Újabb országos siker a szentesi fodrász tanulóknál…

Újabb országos siker a szentesi fodrász tanulóknál…

79

Ez év tavaszán, április 23-24-én a Magyar Fodrász-Kozmetikus-Körmös Közhasznú Egyesület (MFKKKE) szervezésében Balatonfüreden ismét megrendezték a 64. Nosztalgia Magyar Bajnokság, női fodrász, férfi fodrász, smink és körmös szakágakban.

A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikumból Héjja Melinda végzős, 13. évfolyamos tanuló indult ezen a rangos versenyen. Melinda ebben a tanévben már két, online formában megszervezett országos, szigorú szabályok szerint meghirdetett versenyen is 1. helyezett lett. Jelen versenyen két kategóriában is megmérettette magát, a menyasszonyi konty és az utcai fonás kategóriákban. Kitartása, szorgalma meghozta a gyümölcsét, hiszen mind a két versenyszámban elhozta az előkelő 3. helyezést!

Melinda 9. évfolyam óta céltudatosan dolgozik célja elérésén, hogy fodrász lehessen. Szakmai alázata, szerény személyisége, elhivatottsága és az eddig elért sikereivel példát mutat a fiatalabb korosztálynak.

„Nagyon büszkék vagyunk rá és gratulálunk neki, valamint gyakorlati felkészítő oktatójának, Meszlényi Tamásnénak az eredményekért. Sok sikert kívánunk Melindának a közelgő szakmai vizsgájához is!” – mondták tanárai.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29Forrás