Kezdőlap Szentesi VK Fiú utánpótlás: győzelmekkel zártuk a középszakaszt…

Fiú utánpótlás: győzelmekkel zártuk a középszakaszt…

56


Fiú utánpótlás: 🤽‍♂️ győzelmekkel zártuk a középszakaszt 💪👏🥳

Meccsdömpinggel, korosztályonként két-két mérkőzéssel zárult az utánpótlás vízilabda-bajnokság középszakasza fiúcsapataink számára. Mindhárom korcsoportban születtek gyönyörű szentesi győzelmek.

Fiú ifjúsági:
Legrand Szentes 🆚 Kaposvár 9–6 (3–1, 0–1, 3–1, 3–3)
Legrand Szentes: Kovács K. – Petróczi, Csikós, Tóth B. 2, Makán R. 2, Kürti-Szabó M. 2, Félegyházi Török 1. Csere: Kormányos, Lévai, Czirbus O., Szilágyi 2, Bán. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 7/2, ill. 5/1.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1.

Legrand Szentes 🆚 Kecskeméti Sportiskola 22–7 (7–2, 5–1, 8–0, 2–4)
Legrand Szentes: Pászti 1 – Petróczi 1, Szilágyi 1, Makán R. 3, Kürti-Szabó M. 2, Félegyházi Török 1, Tóth B. 6. Csere: Kormányos 1, Csikós 3, Gavric 2, Lévai 1, Czirbus O., Bán. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 6/3, ill. 11/2.
Ötméteresből: -, ill. 1/1.
Kipontozódott: Adamik (KESI).

🗣️💬 Horváth Tamás: – Előbb a Kaposvárt fogadtuk. Ezen a háromesélyes mérkőzésen taktikus, de szigorú játékot kértem a srácoktól. Bár meglehetősen sok hibával, de magabiztosan, végig vezetve nyertünk. Másnap újabb összecsapás várt ránk az életéért küzdő Kecskemét ellen. Bíztam az elvégzett munkában, ezért hatalmas iramot kértem a csapattól, de amit láttam arra magam sem számítottam. Egyértelműen leléptük ellenfelünket, szebbnél szebb megoldásokat mutattunk be, miközben olyan tempót diktáltunk, amivel képtelen volt tartani a lépést a KESI. A második két negyedben az összes húzóemberem a kispadon ült, ennek ellenére tovább nőtt az előnyünk. Természetesen nem hiba nélkül, de könnyedén, szárnyalva, helyenként klasszis megoldásokkal húztuk be ezt a számunkra fontos meccset. A 22–7 magáért beszél.

Fiú serdülő:
Legrand Szentes 🆚 Kaposvár 10–12 (2-2, 3-2, 1-5, 4-3)
Legrand Szentes: Inokai Tóth – Gila T. 1, Molnár B. 4, Kovács A., Papp P., Szűcs 2, Busi 3. Csere: Varga Á., Rakonczai, Kis-Rácz, Horváth Á., Fábián. Vezetőedző: Torday Árpád.
Gól – emberelőnyből: 13/3, ill. 7/5.
Ötméteresből: 5/5, ill. 4/2.
Kiállítva cserével: Pohl (Kaposvár).
Kipontozódott: Kovács A., ill. Somogyvári, Vadas.

Legrand Szentes 🆚 Kecskeméti Sportiskola 15–9 (2–0, 3–4, 5–4, 5–1)
Legrand Szentes: Inokai Tóth – Varga Á. 3, Rakonczai 1, Gila T., Molnár B. 6, Fábián 2, Busi 1. Csere: Agócs B., Czirok Cs. 1, Szűcs 1. Vezetőedző: Torday Árpád.
Gól – emberelőnyből: 17/7, ill. 11/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. 3/3.
Kiállítva cserével: Buda (KESI).
Kipontozódott: Gila T., ill. Porvan, Kecskeméti.

🗣️💬 Torday Árpád: – Szombaton a Kaposvár ellen sajnos nem tudtunk nyerni, kétgólos vereséget szenvedtünk. Vasárnap a Kecskemét következett. Az előző napi cserés kiállítás és betegségek miatt megfogyatkozva, de annál nagyobb lelkesedéssel mentünk neki a találkozónak. Szívvel-lélekkel küzdöttek a srácok, helyzeteinket jól és pontosan kihasználva nyertünk 15–9-re. Megjegyzem, hogy a kecskeméti szurkolótábor nagyon sportszerűtlen volt. Számomra érthetetlenül szitkozódtak, szidták a mi gyerekeinket, engem. Olyanokat kiabáltak be, aminek semmi köze nem volt a mérkőzéshez, ahelyett, hogy a saját csapatukat buzdították volna. Meg is lett az eredménye, mert mi a játékkal foglalkoztunk! Gratulálok a csapatomnak!

Fiú gyermek:
Legrand Szentes🆚 Kaposvár 23–12 (7–2, 8–5, 6–1, 2–4)
Legrand Szentes: Fehér – Horváth Á. 3, Agócs B. 4, Czirok Cs. 1, Kovács I. 6, Király 1, Makán G. 1. Csere: Tóth V. (kapus), Némethy-Czakó 1, Nagy P., Kis-Rácz 1, Molnár B. 1, Joó 3, Mogyorósi. Vezetőedző: Somogyi Balázs.

🗣️💬 Somogyi Balázs: – Jól kezdtünk ismét, már 7–1-re is vezettünk. Végig kézben tartottuk a mérkőzés alakulását. Az utolsó percekig jó iramot diktáltunk. A lőtt gólok számával elégedett vagyok maximálisan, de a kapott gólokat picit sokallom. A lényeg azonban az újabb győzelem és a vele járó három pont.

Legrand Szentes 🆚 Kecskeméti Sportiskola 9–12 (3–5, 2–3, 2–2, 2–2)
Legrand Szentes: Fehér – Horváth Á. 1, Agócs B. 4, Czirok Cs. 1, Kovács I. 2, Király, Makán G. 1. Csere: Némethy-Czakó, Tajnai, Kis-Rácz, Molnár B., Joó, Deák. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 22/6, ill. 14/7.
Ötméteresből: 3/1, ill. -.
Kiállítva cserével: Heródek, Bodócsi (mindkettő KESI).
Kipontozódott: Horváth Á., Czirok Cs., Makán G., ill. Szedmák, Buda, Marsa, Nagy V., Balla.

🗣️💬 Somogyi Balázs: – Tudtuk, hogy nagyon kemény mérkőzés lesz. Már amikor először találkoztunk a bajnokságban, akkor is nagyon fizikális csata volt. Ez a mostani is az lett, rengeteg kiállítással, és helyenként durva játékkal. Mindkét csapatban fontos játékosok pontozódtak ki. Utolsó erőnkig küzdöttünk, de a helyzetkihasználás és a lövések minősége sajnos gyenge volt nagyon. Megérdemelten nyert a Kecskemét.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #legrand #szentes #vízilabda #utánpótlás #magyarbajnokság #hajráSzentes
Forrás