Kezdőlap Szentesi VK Véget ért a rájátszás, építjük tovább fiatal csapatunkat…

Véget ért a rájátszás, építjük tovább fiatal csapatunkat…

36


🤽‍♀️💪

Tartalékos összeállításban nem tudtuk legyőzni itthon a kupagyőztest, így a női vízilabda OB I. tabelláján a 6️⃣ helyen végeztünk.

Valdor Szentes 🆚 Eger 10–13 (3–4, 3–4, 3–3, 1–2)
Női vízilabda, OB I., rájátszás az ötödik helyért, 2. mérkőzés. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: ifj. Kenéz, Debreczeni.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Varga V., Hevesi 1, Dankina 3, Kolarova 3, Mihály-Kádár 1, Tóth F. Csere: Varga N. (kapus), Mácsai K. 1, Boldizsár, Kátai-Benedek H., Dobos, Horváth Zs., de Vries 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Eger: Kiss A. – Menczinger 3, Dobi 2, Katona 2, Czigány 4, Bódi, Szilágyi Sz. 1. Csere: Molnár 1, Párkányi, Weston, Borsi. Vezetőedző: Sike József.
Gól – emberelőnyből: 12/7, ill. 7/6.
Ötméteresből: 1/0, ill. 1/1.
Kipontozódott: Molnár, Bódi.
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2–0 az Egernek.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Ma két nagyszerű embertől, Tóth Csengétől és Aranyi Rékától búcsúztunk el, akik visszavonulnak. Sok sikert kívánok nekik a civil életben! Gratulálok edzőkollégámnak, Sike Józsefnek, és csapatának, mert maximálisan megérdemelték az ötödik helyet, a csúcs pedig a kupaarany volt számukra idén. Sok hiányzónk volt, de akik játszottak, utolsó erejükig küzdöttek. Mihók Attila, a Dunaújváros vezetőedzője a meccs végén gratulált a jó iramú mérkőzéshez, ami nagy elismerés, óriási dicséret. Elfáradtunk, a hibáinkat pedig gólokkal büntette meg az Eger. Tanulnunk kell ebből, hogy mi is kihasználjuk az ilyen szituációkat. Miénk a jövő a fiatalokkal, építkezünk folyamatosan. Van munka, ami nemes feladat és azon vagyunk, hogy minél többen beépüljenek.

Összefoglaló:
✍️ Az idény utolsó mérkőzése előtt két visszavonuló játékosunknak, Tóth Csengének és Aranyi Rékának köszöntük meg, amit a Szentesi Vízilabda Klubért tettek. Rajtuk kívül Bonca Vivienre, Kövér-Kis Rékára és Csiszár Mercédeszre sem számíthatott Matajsz Márk vezetőedző, így ismét alaposan megfiatalított kerettel láttuk vendégül az Egert.

Ahhoz, hogy a tavalyi idényhez hasonlóan idén is megszerezzük az ötödik helyet a bajnokságban, mindenképpen nyernünk kellett volna. Viktoria Dankina találatával mi szereztünk vezetést, azonban a találkozón ez volt az egyetlen alkalom, amikor mi jártunk előrébb.

Az utánpótlás-csapataink meghatározó játékosaival a felnőttek között, az aktuális kupagyőztes ellen sem vallottunk szégyent. Sőt! Amíg bírtuk erővel, komoly erőbedobásre késztettük a vendégeket, egy jó színvonalú meccsen.

A felnőtt-bajnokság ezzel a mérkőzéssel befejeződött klubunk számára, de az utánpótlás-küzdelmek folytatódnak.

📸 Vidovics Ferenc

#valdor #szentes #eger #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás