Kezdőlap Hírek Hírek Szépítsük meg Szentest! 3. rész…

Szépítsük meg Szentest! 3. rész…

158

A Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum diákjai csatlakoztak a „Szépítsük meg Szentest!” elnevezésű programhoz: március 25-én három osztály közel 80 tanulója gyűjtötte a szemetet iskola környékén.

Szentes városában elindult egy hatékonyabb, az iskolásokat, fiatalokat célzó ZÖLD GONDOLKODÁS, CSELEKVÉSI PROGRAM, azzal a céllal, hogy a számos ötletes esemény keretein belül minél több szentesi diákot bevonjanak a város újrahangolt, ZÖLD SZELLEMISÉGÉBE! A célunk az volt, hogy a diákok saját iskolájuk környékén gyűjtsék össze az eldobott szemetet, ezzel megtisztítsák, óvják környezetüket.

A Boros zöldiskola, mivel intézményünk minden szempontból és területen igyekszik a diákokat a környezettudatosságra nevelni. Nemcsak tanítjuk, hanem tettekkel is bizonyítjuk elkötelezettségünket, és a gyakorlatban is segítünk elsajátítani a legfontosabb tudnivalókat a témában. A diákok jó hangulatban vettek részt ebben a kezdeményezésben. Bízunk abban, a tisztaság és a rendezettség iránti igény hosszú távon is megmarad a gondolatvilágukban, illetve a tetteikben.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29


Forrás