Kezdőlap Szentesi VK Női OB I.: a kupagyőztes elleni döntetlennel zártuk az alapszakaszt…

Női OB I.: a kupagyőztes elleni döntetlennel zártuk az alapszakaszt…

39

Küzdelmes, kiélezett és izgalmas mérkőzésen 13–13-as döntetlennel zártuk az Eger ellen itthon az alapszakaszt. A rájátszást az 5. helyért folytatjuk, mai ellenfelünkkel szemben.

Valdor Szentes–Eger 13–13 (3–2, 3–4, 4–3, 3–4)
Női vízilabda OB I., 18. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Donauer, Ercse.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Varga V., Kolarova 2, Mihály-Kádár, Kövér-Kis 3, Tóth F., de Vries 1. Csere: Varga N. (kapus), Hevesi 1, Mácsai K. 2, Dankina 2, Dobos, Boldizsár, Kátai-Benedek H. 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Eger: Kiss A. 1 – Dobi 6, Katona, Párkányi, Borsi 2, Bódi 1, Szilágyi Sz. 1. Csere: Pogonyi, Pásztor, Molnár 1, Weston 1. Vezetőedző: Sike József.
Gól – emberelőnyből: 12/2, ill. 9/5.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.
Kipontozódott: Molnár, Bódi.

Összefoglaló:
Újoncot avattunk utolsó alapszakasz-mérkőzésünkön, ugyanis bemutatkozott a szentesi kapuban Varga Nóra.

A vendégek szereztek vezetést a találkozón. A Valdor Szentes az első negyed vége előtt egy másodperccel került először előnybe 3–2-nél, Noa de Vries volt a gólszerzőnk.

Dobi Dorina mesterhármasával a második negyed közepén már 3–5 állt az eredményjelzőn, majd a nagyszünetre 6–6-tal mehettünk.

Kiválóan kezdtük a harmadik negyedet. Kolarova, Dankina és Mihály-Kádár lőtt gólt sorozatban, így 9–6-nál először mutatott a tábla háromgólos különbséget, ráadásul a javunkra. Nem hagyta magát a kupagyőztes Eger, így a záró nyolc percet 10–9-ről kezdtük meg.

Az utolsó perc kezdetén 13–11-re vezettünk, de a kétgólos előnyünk nem tartott ki a végéig, 13–13-as döntetlennel zárult a találkozó.

Archív fotó: Vidovics Ferenc

#valdor #szentes #eger #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás