Kezdőlap Hírek Az idei Boros-díjasok: Izabella, Patrícia, Dorka, Zoltán és Lehel…

Az idei Boros-díjasok: Izabella, Patrícia, Dorka, Zoltán és Lehel…

175

2022. március 21-én a Boros esten adták át az idei a tanév Boros-díjait, melyet 31 évvel ezelőtt alapított a HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum akkori nevelőtestülete.

Ebben a tanévben a Boros-díjra 7 tanuló, a közösségi díjra 3 diák adta be a pályázatát. Ők mindannyian kiemelkedően teljesítettetek, mindannyian érdemesek erre a kitüntetésre, de az oktatói testület döntése alapján 4 fő részesülhet Boros-díjban, és 1 fő a Boros Közösségi díjban.

A Tóth József Színház és Vigadóban megrendezett esten elsőként a szalagavatóra készült keringőt és osztálytáncokat mutatták be a végzős hallgatók, majd az ünnepség végén adták át a díjakat.

Az idei év Boros-díjasai: Hajdú Izabella 12. b (a díjat átadta Bozó Zoltán a metALCOM Zrt. igazgatósági elnöke), Katarof Patrícia 12. b (a díjat átadta Mészáros Zoltán a Hunor Coop ZRt. elnök-vezérigazgatója), Nagy Dorka (a díjat átadta Szabó Zoltán Ferenc polgármester), Szatmári-Nagy Zoltán 12. a (a díjat átadta Nagypéter Sándor a Dél-KerTÉSZ ügyvezető elnöke), Gyarmati Lehel 12. c (a díjat átadta Gilicze Andrásné református lelkész a Gilicze család nevében).

A Boros-díjat támogatták: Szentes Város Önkormányzata, metALCOM Zrt., Délalföldi Kertészek Szövetkezete, Hunor Coop Zrt., Gilicze András református lelkész.
Azon jelöltek elismerését, akik nem részesültek a Boros-díjban Agócs Lászlóné, Szentes Város Önkormányzatának képviselője támogatta.

A rendezvényen készült nagy-felbontású képeket a www.szentesimozaik.hu oldalon tekinthetik meg!

A galéria linkje: https://www.szentesimozaik.hu/2022/03/22/boros-est-2022-kepek/

Hírek|29
Forrás