Kezdőlap Szentes-Csongrád Dr Papp László Birkózó Egyesület Sikeres hétvégék…

Sikeres hétvégék…

46

Az elmúlt hetekben több országos versenyen is részt vettünk. Diák II-es korosztálytól egészen a U17-es korosztályig.
Sajnos a felkészülésünket betegségek hátráltatták, sok volt a megfázás és a hiányzás. A Diák I -es korosztályban Nagy Dávid tudott egyedül indulni az országos bajnokságon, mert Barna Milán lebetegedett. Dávid is betegségből felgyógyulva három edzés után tudott elindulni a versenyen. Ennek tudatában az elért pontszerző 5. hely nagyon szép eredmény.
A diák II-es korosztályú versenyzőink között is voltak betegségek. Tápai Levente első győztes mérkőzése után, már nem tudott 100%-os teljesítményt produkálni, ezért nem tudta befejezni a versenyt.
Kátai János sokat fejlődött az utóbbi időben és a 8. helyen zárt. Pozsár Ákos mindent megtett a győzelemért és a pontszerző 5. helyen végzett.
Cseh Balázs és húga Tamara az U17-es válogató versenyen vettek részt Dorogon. Immár hagyományosnak mondható Fekete Gyémánt Kupán 10 ország 144 versenyzője indult. Balázs végig nagyon jó teljesítményt nyújtott, csak egy lengyel versenyző tudta legyőzni egy szoros mérkőzésen kis különbségű pontozással.
Balázs harmadik helyezést ért el és már csak egy verseny választja el, hogy ő indulhasson a korosztályos Európa- és Világbajnokságon.
Tamara sajnos kamaszkori növésből adódó térdfájdalommal bajlódik, ami nagyban hátráltatja a felkészülését. Tami serdülőként az U17-esek között is a 4. helyen végzett.
Gratulálunk és mindenkinek jobbulást kívánunk.Forrás