Kezdőlap Szentesi VK Női OB I.: magabiztosan legyőztük a Tatabányát…

Női OB I.: magabiztosan legyőztük a Tatabányát…

34

Jó kezdéssel alapoztuk meg a győzelmünket a Tatabánya ellen a női vízilabda OB I. 16. fordulójában hazai medencében. 17–7-re múltuk felül a vendégeket, megerősítve ezzel a hatodik pozíciónkat a tabellán.

Valdor Szentes–Tatabánya 17–7 (3–0, 4–3, 5–2, 5–2)
Női vízilabda OB I., 16. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, 60 néző. Vezette: Bereczki, Kevi.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Mácsai K. 1, Dankina 1, Mihály-Kádár 2, Kövér-Kis, Tóth F. 2, de Vries 2. Csere: Héri N. (kapus), Varga V. 1, Hevesi 1, Kolarova 4, Tyukász, Bíró 2, Csiszár 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Tatabánya: Zirighné Sós – Zantleitner N. 1, Zink 1, Orbán, Zöld 1, Rajna 1, Szedlák. Csere: Marsi (kapus), Zantleitner H. 1, Sóti, Bozsó 1, Kovács J. 1. Vezetőedző: Zantleitner Krisztina.
Gól – emberelőnyből: 7/3, ill. 6/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. 3/1.

Nyilatkozat:
Matajsz Márk: – Egy rendkívül szimpatikus csapat ellen sikerült itthon tartanunk a három pontot. Rengetegszer játszunk velünk, ezek a mérkőzések a legtöbbször szoros eredménnyel zárultak. Most az elején sikerült egy nagyobb előnyt felépítenünk, majd feljebb zárkóztak, végül magabiztosan nyertünk. A célunk teljesítettük, megszereztük a három pontot. További sok sikert kívánok a Tatabányának.

Összefoglaló:
Egy jó kezdés mindennek az alapja. Ma ez teljesen jellemezte a Valdor Szentes női vízilabdacsapatát a Tatabánya elleni bajnokin. 3–0-val indítottuk az első negyedet, majd a második elején már 4–0-ra vezettünk. 4–2 felzárkóztak, ennél tovább nem sikerült.

A harmadik negyed közepére kinyílt az olló a két csapat között, többször sikerült feltörnünk a tatabányai M zónát, így potyogtak a szentesi gólok a második félidőben.

A végén sima, 17–7-es szentesi siker született, legközelebb jövő pénteken 12.30-kor a Szeged SZTE vendégei leszünk a Tiszavirág Sportuszodában.

#valdor #szentes #tatabánya #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás