Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Döntetlennel kezdtük a tavaszi fordulókat…

Döntetlennel kezdtük a tavaszi fordulókat…

46

A Csongrád-Csanád Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójának szombati mérkőzésén klubunk a Bordány SK együttesét látta vendégül a Pusztai László Sporttelep műfüves pályáján. Bár Prozlik Ádám fejesével megszerezte a vezetést a Kinizsi, a vendégek nem sokkal később egalizáltak. Bármennyire is támadóbb szellemben játszott ezt követően Bány Tamás csapata, a vezetést azonban nem sikerült újra átvenni, így 1-1-es eredmény után pontosztozkodással zárult a tavaszi idénynyitó.

– Nagyon enerváltan játszott a csapat. Annak ellenére, hogy vezettünk 1-0-ra egy nagyon buta, figyelmetlen hibából tudott egyenlíteni az ellenfél. Nem használtuk a fejünket, kapkodtunk és nem segítettünk egymásnak a pályán. Nem játszottunk jól, de még így is le kellett volna hoznunk 1-0-ra ezt az összecsapást. A következő fordulóban a Tiszasziget vendégei leszünk, bízom benne, hogy mentálisan felfrissül a csapat, mert ma ez hiányzott a srácokból – értékelt a lefújást követően Bány Tamás vezetőedző.

Szentesi Kinizsi SZITE – Bordány SK 1-1 (félidei eredmény 0:0)

Szentesi Kinizsi SZITE: Tóth L., Légrádi Zs. (Berta E. – 75’), Dovics M., Lőrincz B., Prozlik Á., Bartucz P., Locskai Zs. (Mátéfi E. – 81’), Péter J, (Varga A. – 81’), Szarvas J., Piti D, Mészáros M.
Vezetőedző: Bány Tamás

Gólszerzők: Prozlik Ádám (55’) ill. Gáspár Mikes (68’)

Játékvezető: Dobó Attila
Asszisztensek: Gera Ferenc, Minda Gábor

🖋📸 Sebők Tamás
Forrás