Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: ingyenes belépéssel és adománygyűjtéssel készülünk…

Férfi OB I.: ingyenes belépéssel és adománygyűjtéssel készülünk…

81

Rendkívül fontos mérkőzés vár a Metalcom Szentesre szombaton 18 órától az OB I.-es tagság megőrzésének érdekében. Az UVSE lesz az ellenfelünk. Szükségünk van szurkolóink támogatására, éppen ezért klubunk úgy döntött, a találkozóra a belépés ingyenes lesz. #hajráSzentes

Gyertek szurkolni, hogy együtt megszerezzük a kiemelten fontos három pontot az újpesti csapat ellen. A belépés ingyenes lesz, de arra kérünk mindenkit, hogy ne érkezzetek üres kézzel, amennyiben lehetőségetek van rá. Ukrajnában háború dúl, a menekülők, rászorulók számára adománygyűjtést szervezünk.

A legnagyobb szükség takarókra, tartós élelmiszerre, tisztító- és fertőtlenítőszerekre van. Szombati bajnoki mérkőzésünk előtt a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda bejáratánál lesz lehetőségük szurkolóinknak leadni adományaikat, amelyeket minél hamarabb eljuttatunk a rászorulóknak.

A mérkőzés megtekintése ingyenes, de továbbra is érvényes védettségi igazolvány meglétéhez kötött, valamint személyi igazolvány bemutatása is szükséges. Az uszoda területén kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése.

Archív fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #uvse #ingyenes #belépés #adománygyűjtés #vízilabda #magyarbajnokság
Forrás