Kezdőlap Hírek Hírek ÖKO ESTEK Szentesen…

ÖKO ESTEK Szentesen…

323

Kedves Természetbarát Társunk, Ismerősünk, kedves Természetbarát Intézményvezetők!

Örömmel értesítünk, hogy „A ZÖLD MAGA AZ ÉLET” – ÖKO ESTEK a Dózsa Házban címmel útjára indítunk egy kötetlen beszélgetős est – sorozatot a Dózsa Házban, havonta egy alkalommal.

TÉMA a zöld gondolkodás, a környezet és természetvédelem a mindennapokban, cselekedeteinkben. CÉLUNK együtt gondolkodni természeti kincseinkről, tenni megóvásukért, példát mutatni!

Gyermekeink, fiataljaink számára érdekes programokkal felkelteni a természet iránti szeretetet, motiválttá tenni őket a természetvédelem, környezetvédelem témáiban.

Interaktív beszélgetős találkozókat kezdeményezünk tehát, valamint színes, élménygazdag, tehetségkutató megmutatkozási lehetőségeket, játékokat, vetélkedőket, kisebbeknek, nagyobbaknak egyaránt.

Ezen ÖKO ESTEK előadói és „témafelelősei” bárki lehet közülünk, akinek fontos a természet! Vagyis, minden szentesi és környékbeli természetbarát, természetvédő felnőtt társunk, aki szívesen megosztja élményét, tudását másokkal, de örömmel látunk motivált középiskolás szentesi diákokat is.

Hogy mik lesznek a TÉMÁK? Az rajtunk, e programok alakítóin áll. Tervezzünk együtt olyan érdekes, hasznos és figyelemre méltó témákat, amivel előbbre vihetjük a természetvédelem ügyét városunkban és értéket is teremtünk.

GONDOLKODJUNK, CSELEKEDJÜNK EGYÜTT ZÖLDEN!
Sok szeretettel várunk első ÖKO ESTÜNKRE, 2022. MÁRCIUS 1-jén, kedden, 17.30-kor, a Dózsa Házban! 🙂
A kezdeményezők: Agócs Lászlóné, Barát László, Mészárosné Surányi Olga
Kérjük jelezni a részvételi szándékot: olgasuranyi2@gmail.com
agocsne59@gmail.com

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17
Forrás