Kezdőlap Hírek Hírek VIRTUÁLIS JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS a leégett szentesi sportcsarnokért (részletek, tudn…

VIRTUÁLIS JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS a leégett szentesi sportcsarnokért (részletek, tudn…

103


VIRTUÁLIS JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS a leégett szentesi sportcsarnokért (részletek, tudnivalók)

ELŐZMÉNY: 2021. december 28-án reggel 6 órakor lángok csaptak fel a szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnok épületében. Hatalmas küzdelem után sikerült a tűzoltóknak megfékezni a lángokat, de a tetőszerkezet súlyos károkat szenvedett. A kár több százmilliós, de milliárdos is lehet.

Szentes 25 évvel ezelőtt 1996-ban az akkori sportélet elismeréséül a Nemzet Sportvárosa kitüntető címet. Sportcsarnokunk számtalan országos és nemzetközi versenynek adott helyet, de ezen sportversenyeken kívül számos kulturális és zenei eseménynek volt otthona.

E létesítmény nélkül megbénult városunk terem sportja.

A virtuális jótékonysági futás szervezőit ez motiválja, hogy Szentes lakói egy emberként fogtak össze, és tenni akarásukat jótékonysági rendezvények sokaságán fejezik ki.

Jelen esetben egy virtuális jótékonysági futórendezvény rendezésével próbálnak tenni a jövő nemzedékért, és hogy újra felépülhessen sportcsarnokunk!

A VERSENY CÉLJAI: a futás népszerűsítése, gyűjtés a szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnok felújítására, egyedi emlékplakett megszerzése választott táv megtételével.

A VERSENY HELYE: Magyarország bármely, szabadon megválasztható területe, helyszíne.
A VERSENY TÁVJA: 2, 5, 10, 21, vagy 42 km teljesítése egyéni elképzelés szerint vagy egyéb távok.

A TELJESÍTÉS MÓDJA: futva, sétálva, kerékpárral, gördeszkával, kutyával, vagy görkorcsolyával (a teljesítés tényét nem kérjük dokumentálni és igazolni, de a FB-on meghirdetett rendezvény hozzászólásaiban örömmel látjuk a teljesítők fényképét, pár soros megjegyzéseit)

A NEVEZÉS, TELJESÍTÉS IDŐSZAKA: 2022. március 1. – május 1. közötti időszak bármely napja.

DÍJAZÁS: minden résztvevő, aki a nevezés feltételeit és a távot is teljesíti, a város híres keramikusának, Bors Károlynak az erre az alkalomra készített, egyedi, fehér agyagból égetett, antikolt plakettjét kapja postán (a május 1-jei határidőn túl érkező nevezések esetén plakett postázására nem vállalunk garanciát).

NEVEZÉS: Az alábbi google űrlapon lehetséges: https://forms.gle/pXrL3hSwPWJ3JGuRA

Az alábbi számlaszámra küldött 5000 Ft-os nevezési díjjal, mely utalás Közlemény rovatában szükséges feltüntetni a résztvevő nevét és a távot, melyet teljesít. A postázás a google űrlap kitöltése alapján kerül feldolgozásra, így tudjuk beazonosítani a nevezőket.

A nevezés csak a nevezési díj befizetésével válik érvényessé.

SPORTCSARNOK HELYREÁLLÍTÁSÁÉRT – OTP BANK: 11735043-15726920-05980000

A VERSENY RENDEZŐJE: Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal
Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/310572134401450

www.szentesimozaik.hu
Szabadtéri sportok|25
Hírek|29

Forrás