Kezdőlap Szentesi Élet Keresse a HulladékOKOS-t a postaládájában!…

Keresse a HulladékOKOS-t a postaládájában!…

25

Február 5-én és 6-án ismét megjelenik a HulladékOKOS, a Szentesi Élet városi hetilap különszáma. Szentes Város Önkormányzata és az FBH-NP Nonprofit Kft. kiemelten fontosnak tartja, hogy eljuttassák a legfontosabb, naprakész információkat a hulladékkezeléssel, szállítással kapcsolatban a szentesieknek.

A kiadvány célja, hogy közösen tegyünk azért, városunk tisztább, élhetőbb, kellemesebb és szebb legyen. Az ingyenes különszám felhívja a figyelmet a tudatosságra a szemétgyűjtés, hulladékgazdálkodás, az újrahasznosítás, vagy épp a komposztás terén. Az ökotudatosságot is szem előtt tartva olvashatnak azokról a komposztáló edényekről, amelyeket ingatlanonként igényelhetnek a szentesi lakosok. A hulladékudvarokban leadható főbb hulladék típusokat is részletezi a kiadvány. Pontos dátumokat találnak a lágy és fás szárú zöldhulladék és a szelektív kukák kihelyezésére vonatkozóan.

Hogy ne csak a szomszédot figyelje, tegye el ezt a kiadványt jó helyre, ahonnan bármikor előveheti és belelapozhat. Aki a hétvége folyamán esetleg nem kapott volna, jöjjön fel a szerkesztőségbe és tudunk adni a különszámból. Címünk: Szentes, Kossuth tér 5., a fehér ház emeletén.

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
Közélet|32
Forrás

Előző cikkKORAI KEZDETEK…
Következő cikkA január 28-án megjelent 4. lapszámunk családi eseményei…