Kezdőlap Hírek Korok, álmok, illúziók az óperencián innen és túl…

Korok, álmok, illúziók az óperencián innen és túl…

49

Gila Olga sminkmester egy egyedülálló kiállítással készült, amelynek megnyitója január 23-án, vasárnap volt a Tóth József Színház és Vigadóban. A kiállítás megnyitója egy gálaest volt egyben, amely a „” világát varázsolta a színpadra.

Az esten fellépett Xantus Barbara, Király M. Alexandra, Galambos Hajnalka és a műsort vezette Kabai Alex.

Olga több mint 10 éve dolgozik sminkesként. Legkedvesebb témái a különféle fantázialények megalkotása és a speciális maszk-makeup kategória, amelyben égett, vágott, lőtt sebek, horzsolások…kelhetnek életre, de legalább ekkora lelkesedéssel változtatja át a hölgyeket menyasszonnyá vagy bálkirálynővé.

Az arcfestés művészete nagyon régóta foglalkoztatja, amely igazi varázslat, és minden alkalommal rabul ejti a nézőket. Mindenhol talál inspirációt: a természetben, filmekben, az utcán, egy-egy érdekes textúra láttán, egy különleges színben, arcban…

Számos hazai és nemzetközi versenyen állt a dobogón, a világ legnagyobb színházi és filmes sminkanyagokat gyártó cége is plakátra tette munkáját.

Különös „tündérei” hazai és külföldi magazinokban jelentek meg az elmúlt években csakúgy Európában , mint a tengerentúlon. Ebbe a világba enged betekinteni 2022. január 23-án vasárnap nyíló kiállítás a Tóth József Színház és Vigadóban, melyet február közepéig tekinthetnek meg.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás