Kezdőlap Egyéb Látogatási és kijárási tilalom a Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthonban…

Látogatási és kijárási tilalom a Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthonban…

81

Tisztelt Lakók és Hozzátartozók!

2022. január 19-től, intézményünkben látogatási és kijárási tilalmat rendelek el. A Népegészségügyi Osztály javaslata, az intézmény orvosával történt egyeztetés és a jelenlegi, kiugróan magas napi esetszám indokolja a döntésemet.

A fertőzés az idős és egyéb krónikus betegségben szenvedőknél kritikus. Intézményünk ellátottai tehát különösen veszélyeztetett helyzetben vannak.

A vírus ellen természetesen nagy erőkkel védekezünk. Fokozzuk a személyi higiénét és a környezetet is folyamatosan fertőtlenítjük.
Minimálisra próbáljuk leszorítani annak lehetőségét, hogy a kórokozó elterjedjen a Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthonban.

Az intézmény területén, a közösségi terekben kötelező az orr-száj maszk használata. Kérjük, gyakran mossanak kezet, vagy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!

A demens részleg le van zárva. A többi részlegen, egyenlőre nincs további korlátozás. A közösségi terekben maszkviselés mellett mozoghatnak ellátottaink.

A látogatószobában előzetes bejelentkezéssel látogatás történhet. Fekvő betegeinkhez heti 1 alkalommal a szükséges védőfelszerelésben bejöhet a hozzátartozó.

A koronavírus miatt elrendelt, látogatási és kijárási tilalom idején tartós, nem romlandó, bontatlan csomagolású élelmiszereket és egyéb termékeket bejuttathatnak az intézménybe.

A csomagot lezárva, a gondozott adataival ellátva (név, osztály) a főbejárat portáján lehet leadni 8-tól 16 óráig. A csomag még aznap felkerül a lakóhoz.

Kérem az együttműködésüket!
Dányiné Nagy Andrea intézményvezető

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás